Artikel top billede

Der er alligevel ikke fejl på NemID

Nets kan nu berette, at den fejl, de tidligere knyttede til NemID, ligger et andet sted.

Læs også:
NemID til erhvervslivet klar - men med nye fejl

Det er ikke den nye NemID Erhverv, der er ramt af fejl, fortæller Nets til Computerworld. Det var ellers meldingen fra Nets presseafdeling.

Den ligger et helt andet sted, lyder forklaringen nu.

"Jeg er nu blevet lidt klogere på problematikken omkring funktionscertifikater. For det første så vedrører det overhovedet ikke den nye NemID til erhverv-løsning. Det er på den gamle platform, MOCES1," fortæller kommunikationskonsulent i Nets, Ulrik Marschall.

Og han fortsætter:

"Årsagen til problemet opstod et helt andet sted i systemet for tre uger siden, hvor nogle af regionerne oplevede nogle performance-problemer, der blandt andet gjorde, at de ikke kunne oprette brugere."

Der blev hurtigt udarbejdet en løsning på dette problem, fortæller han.

"Det viste sig dog, at løsningen desværre påvirkede et af undersystemerne til udstedelse af funktionscertifikater, og derfor er man nu i gang med at teste den løsning, som skal rette op på dette."

"Problemet opstod altså for tre uger siden, og løsningen forventes i drift på tirsdag," fortæller han.

"Det har altså vist sig at være en tilfældighed, at problemet opstod omkring samtidig med at NemID til erhverv blev lanceret."

Læs også:
NemID til erhvervslivet klar - men med nye fejl
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere