Artikel top billede

Video af iPhone 5's frontpanel dukket op på nettet

Rygterne svirrer efter offentliggørelsen af en video på nettet, der angiveligt viser en lækket produktdel fra den næste generation af Apples iPhone.

Computerworld News Service: Der er dukket en video op på nettet, som angiveligt viser frontpanelet af den næste generation af Apples iPhone, og som detaljeret sammenligner frontpanelet fra iPhone 4S med det nye panel, der angiveligt er lækket fra Apples leverandørkæde.

Videoen skal være skabt af iphone5parts.net og offentliggjort af ETradesupply sammen med et blogindlæg med oplysninger om frontpanelets dimensioner.

Den lækkede produktdel beskrives som "iPhone 5 glaslinse" og er 90,25 millimeter lang og 51,60 millimeter bred.

Glasset på iPhone 4S er derimod 76,65 millimeter langt, men har den samme bredde på 51,60 millimeter.

De nye dimensioner giver en skærm på 4,065 tommer, hvilket er 0,455 tommer større end skærmen på iPhone 4S.

I blogindlægget hævdes det også, at skærmen på iPhone 5 vil være lavet af samme materiale som på iPhone 4S, men at den vil være 0,1 millimeter tyndere.

At dømme ud fra den lækkede produktdel vil iPhone 5 også have et kamera på fronten, der vil sidde midt for i stedet for til venstre som på iPhone 4S.

Kameraet vil desuden muligvis blive mindre på iPhone 5.

Lys-sensoren bliver angiveligt mindre og flyttet om på højre side af telefonen, mens diameteren af hullet til knappen Hjem reduceres med 0,3 millimeter.

Det forventes, at Apple vil lancere iPhone 5 (eller den nye iPhone) 12. september ved en særlig pressebegivenhed.

Telefonen vil ifølge rygterne blive tyndere og højere med en tofarvet bagside af metal og et mindre dock-stik.

Se videoen her.

Læs også: Se billederne: Her er den nye iPhone 5

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere