Artikel top billede

Derfor opkøber IBM solid state-producent

IBM køber sig til smart solid state-teknologi. Big Blue har en plan.

Læs også:

Derfor er flash-disken dødsdømt

Computerworld News Service: IBM er i gang med at opkøbe Texas Memory Systems, der producerer flashhukommelses-systemer,.

IBM vil udvide sine storage- og datacenter-systemer med solid state-teknologi. Aftalens økonomiske detaljer er ikke blevet offentliggjort.

IBM har til hensigt at inkorporere produkter fra Texas Memory Systems i hardwaresystemerne PureSystems samt i andre storage-, server- og software-produktlinjer.

Solid state-teknologi er en grundlæggende bestanddel af Smarter Storage-linjen i IBM's storage-systemer, oplyser Brian Truskowski, der er general manager for systems storage and networking hos IBM, i en pressemeddelelse.

Texas Memory Systems sælger højt ydende storage-systemer baseret på solid state under produktnavnet RamSan.

Virksomheden tilbyder både rackmonteret storage og PCIe-kort med flashhukommelse.

Derfor er SSD så hot

Solid state-drev (SSD) er hurtigere og mere pålidelige end traditionelle harddiske. IDC estimerer, at erhvervslivet i løbet af 2016 vil udvide med næsten tre exabyte eller en milliard gigabyte solid state-lagerplads.

IBM vil fortsætte med at understøtte de produkter, som Texas Memory Systems allerede har solgt til sine kunder, samt investere i at forbedre teknologierne fra Texas Memory Systems, lover selskabet.

Texas Memory Systems er en privatejet virksomhed fra Houston i Texas. Den blev stiftet i 1978 og har på nuværende tidspunkt cirka 100 medarbejdere.

Handlen forventes at være gennemført senere i år.

Oversat af Thomas Bøndergaard

Læs også:

Derfor er flash-disken dødsdømt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.