Artikel top billede

Mere udenlandsk hæder til dansk it-firma

Igen i år tilflyder der Silicon Valley-opmærksomhed til et dansk it-firma.

Den danske it-virksomhed SMS Passcode høster som eneste danske virksomhed hæder og opmærksomhed ved at komme på den Silicon Valley-baserede AlwaysOn-organisations liste over verdens mest lovende it-virksomheder.

SMS Passcode blev således for nylig tildelt en sølvmedalje, mens guldmedaljerne gik til musiktjenesten Spotify og business intelligence-virksomheden Palantir.

SMS Passcode, der udvikler og sælger fler-faktor sikkerhedsløsninger, er dermed helt fremme på den liste over 250 globale virksomheder, som verden i følge AlwaysOn bør følge tæt de næste år.

Det er teknologi-virksomheder stort vækstpotentiale, der kommer i betragtning til listen, hvor brancheeksperter vurderer virksomhederne på fem kriterier: innovation, markedspotentiale, kommercialisering, markedsværdi og evne til at skabe opmærksomhed.

Fest på it-museet

Sidste år var der tre danske virksomheder med, men i år er SMS Passcode ene dansker blandt andet sammen med tre svenske og en finsk virksomhed.

SMS Passcode og de andre virksomheder på listen blev hædret ved en sammenkomst på Computer History Museum i Mountain View, Californien.

"Den hastige udbredelse af smartphones og tavle-pc'er giver entreprenører nærmest uanede vækst- og udviklingsmuligheder i lanceringen af tjenester til virksomheder og private. Vores udvalgte 250 virksomheder har i høj grad været med til at drive denne udvikling, og blandt andet derfor spår vi dem de allerbedste vækstmuligheder de kommende år," udtalte Tony Perkins, grundlægger og redaktør af AlwaysOn.

SMS Passcode bør i øvrigt efterhånden have vænnet sig til positiv opmærksomhed. I 2009 optrådte den danske virksomhed på Red Herrings europæiske top 100.

"Vi er glade for, at vi også i år kommer på AlwaysOn listen. I år er vi også kommet på Gartner Groups Magic Quadrant, og vi er videre i den nationale finale i European Business Awards, hvor blandt andre Grundfos, Tivoli og ATP deltog i 2011," fortæller Lars Barthold Nielsen, som er chef for commercial operations i SMS Passcode.

Du kan læse et portræt af den danske it-virksomhed her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere