Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Foto: Povl D. Rasmussen.

KMD efter 11 betalinger af bod: Kunden er tilfreds

KMD har en forklaring på, hvorfor selskabet har betalt bod 11 måneder ud af en periode på 19 måneder.

Læs også: Receptserver-leverandør betaler ofte bod

I en periode på 19 måneder har leverandøren af en såkaldt receptserver betalt bod de 11 måneder.

Men ifølge leverandøren KMD skyldes betalingerne udelukkende et højt ambitionsniveau.

"KMD har i samarbejde med først Lægemiddelstyrelsen og senere National Sundheds-it sat et højt ambitionsniveau for den aftalte service," lyder det fra underdirektør Marius Rasmussen fra KMD.

Fælles højt ambitionsniveau

Både LMS og NSI udtrykker tilfredshed med leverancerne og KMD's engagement i sundhedssektoren, forklarer underdirektøren. 

"Vi ønsker ikke at kommentere kontraktmæssige forhold, men det er korrekt, at KMD i enkelte forhold ikke har kunnet leve op til de fælles høje ambitioner," lyder det fra underdirektøren.

Det har KMD en "god og konstruktiv dialog" med NSI om.

"Vi glæder os dog over det generelt meget høje serviceniveau, der hidtil er opnået og samarbejder løbende med NSI om potentielle forbedringsmuligheder," slutter Marius Rasmussen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.