Artikel top billede

Nyt samarbejde: Så let bliver det at betale på nettet i fremtiden

San Francisco: Intel og MasterCard indgår et flerårigt strategisk samarbejde for at skabe et bedre sikkerhed og enklere brugeroplevelser ved online-handel.

Læs også:
Intel: Sådan vil vi genopfinde mobility for dig

App-udvikling: Derfor satser Intel på hypet kodesprog

MasterCard og Intel er ifølge Intel-produktchefen, David Perlmutter, ikke det mest oplagt match. 

Det fortalte han på sin keynote ved Intel Developer Forum (IDF) i San Francisco.

Alligevel arbejder de to virksomheder i fælllesskab på at gøre online-betaling mere enkel og sikker ved hjælp af MasterCards PayPass Wallet-løsning og NFC.

MasterCard ønsker at udnytte Intels teknologier til identitetsbeskyttelse til en avanceret to-faktorløsning, der skal sikre, at ejeren af betalingskortet og computeren, der bliver benyttet til at gennemføre en handel, er den samme person.

Det fortalte Gary Flood, der er global produktchef hos MasterCard, under David Perlmutters keynote tirsdag aften dansk tid, hvorefter løsningen blev demonstreret på en ultrabook, der har NFC PayPass integreret.


Foto: Robert Hendel

Ved at lægge kortet på computerens NFC-sensor blev kortoplysningerne fra MasterCardet overført til computeren, da en ny bærbar computer skulle betales på TigerDirect.com.

Samtidig blev det kontrolleret, at kort og computer tilhørte samme person.

Betalingsprocessen tog under fem sekunder, og det var uden at skulle taste det 16-cifrede kortnummer, udløbsdato og kontrolciffer, som man normalt gør ved online-handel.

Ifølge David Perlmutter er det eksempel på, hvordan samarbejdet mellem Intel og MasterCard kan resultere i en tjeneste, hvor det er let og samtidig meget mere sikkert, end det hidtil har været, når der skal købes varer på nettet.

Læs også:
Intel: Sådan vil vi genopfinde mobility for dig

App-udvikling: Derfor satser Intel på hypet kodesprog
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere