Artikel top billede

Formand stopper i stort dansk it-fagforbund

Den siddende formand i it-fagforbundet i HK/Samdata stopper.

Fem år i formandsstolen var tilsyneladende nok for Pia Brade, der er siddende formand hos HK/Samdata.

I al fald har hun i dag meddelt, at hun ikke ønsker at genopstille som formand ved den kommende forsamling i slutningen af oktober.

Det oplyser Samdata\HK i en pressemeddelselse.

Hos forbundet fortæller næstformand Per Nielsen, at formanden ikke forlader pladsen på grund af interne uoverenstemmelser i forbundet.

I en pressemeddelse begrunder Pia Brade da også afgangen med andre årsager.

"Jeg stopper som formand for Samdata\HK, fordi jeg synes, jeg har fået opfyldt alle de ønsker for foreningens udvikling, jeg havde, da jeg stillede op til posten," siger hun.

Hvem bliver afløseren?
Hvem der skal overtage formandsposten hos Samdata\HK bestemmer medlemmerne til delgeretmødet.

Men et bud kan blive forbundets anden næstformand, Thomas Bisballe, fortæller Per Nielsen, der ikke selv stiller op som formand. 

"Den mere officielle udmelding kommer i løbet af næste uge, hvor også andre som har lyst til at stille op, får muligheden," siger han.

Per Nielsen fortæller, at det for HK/Samdata er fornuftigt, at en eventuel valgkamp om formandsposten bryder ud forholdsvis kort tid før delegeretmødet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere