Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Dansk it-firma skælder ud på KMD-konsulenter

Et lille dansk it-firma er gået i flæsket på KMD's konsulenter, som man mener opfører sig dårligt. Læs mere om det opsigtsvækkende angreb.

Det er velsagtens de færreste danske it-virksomheder, der prydrer deres website-forside med teksten: "KMD - Kan Man Det?!".

Men det er ikke desto mindre tilfældet hos Medialogic.

Og i en tilhørende tekst skælder Medialogics administrerende direktør, Kate Turch, mod it-giganten på grund af handlinger fra KMD-konsulenter.

"Flere af Medialogics kunder har gjort opmærksom på, at de for nyligt er blevet kontaktet af KMD med en opfordring til at gennemføre et miniudbud, når der skal tegnes ny aftale i forhold til it-løsninger på jobcenterområdet," beskrives det indledningsvist.

"Ifølge flere af vores kunder har konsulenter fra KMD blandt andet oplyst, at man som kunde er forpligtet til at gennemføre et miniudbud. Dette er ikke korrekt," skriver hun.

Faktisk er sandheden, ifølge Kate Turch, at der skal anvendes direkte tildeling på SKI 02.19, hvis man kan acceptere de standardbetingelser, der er beskrevet i en SKI-aftale.

"I disse tilfælde er det slet ikke muligt at gennemføre et miniudbud, hvis man vil overholde de gældende regler på området, som SKI informerer om her," skriver hun.

Mini-udbud versus direkte tildeling 
Hun forklarer videre, at en direkte tildeling i mange tilfælde er at foretrække, "fordi det kan kræve en del ressourcer at gennemføre et miniudbud".

"Ofte vil det altså være en fordel for den enkelte kunde, hvis man tilpasser sit behov for leverance til en eksisterende SKI-aftale, og indgår kontrakt via direkte tildeling," forklarer Kate Turch.

"Denne fremgangsmåde benyttes i høj grad af KMD's egne kunder," skriver hun videre.

Selskabet har lavet en oversigt over KMD-kunder, der ifølge Medialogic har fulgt KMD's opfordring om at gennemføre et miniudbud. 

Faktisk har selskabet lavet et kort over de pågældende kommuner, der kan findes her.
 
Afslutningsvis opfordrer Medialogic kunderne til at søge vejledning om de korrekte regler hos Medialogic.

Medialogic´s administrerende direktør Kate Turch oplyser til Computerworld, at teksten er blevet lagt på i foråret. 

Se KMD's reaktion på kritikken her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.