Artikel top billede

Disse danske it-jobopslag får særligt mange ansøgninger

En særlig type af it-stillinger modtager et hav af jobansøgere. Læs hvilke stillinger her.

Læs også: It-virksomheder drukner i jobansøgninger

Flere store it-virksomheder oplever voldsomme stigninger i antallet af jobansøgninger.

Men hvilke stillinger får egentlig flest ansøgere hos de store it-virksomheder?

I 2012 var topscorerne hos Microsoft Danmark stillinger til salgsdirektør og salgschef til enterprise-segmentet, oplyser selskabet.

Her talte ansøger-feltet over 150 ansøgere.

Rekrutterings- og udviklingschef Henriette Halvorsen fra KMD oplyser, at selskabet i 2012 fik 141 ansøgninger til en stilling som såkaldt junior product manager og 124 til en stilling som it-supporter til service desk i Aalborg.

"Vi oplever dog også, at enkelte erfaringstunge specialiststillinger kan tiltrække et større felt. Senest har vi fået 74 ansøgninger til et stillingsoplags for erfarne mainframe-udviklere," siger hun.

Flest til ikke-tunge stillinger

"Typisk er billedet dog, at de, stillinger vi modtager flest ansøgninger til, er knap så tunge stillinger rent uddannelsesmæssigt og erfaringsmæssigt," forklarer hun.

Endelig var topscorerne hos NNIT følgende stillinger:

- Manager - 90 ansøgninger.

- Account manager - 88 ansøgninger.

- Service management stillinger som eksempelvis service delivery manager, change manager, problem manager) - cirka 80 ansøgninger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Tidligere CIO i Mærsk Tom Christensen ny it-chef hos Conscia
Conscia har hyret tidligere CIO hos Mærsk Tom Christensen som chef for IT Operations og CISO. Tom Christensen stod blandt andet i spidsen for it-afdelingen hos Mærsk Oil & Gas under det berygtede ransomware-angreb på koncernen i 2017.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.