Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Apple dropper måske Intel i fremtidige Mac-computere

Det rygtes, at Apple overvejer at gå bort fra at bruge chip fra Intel i sine Macs.

Computerworld News Service: Der cirkulerer rygter om, at Apple overvejer at gå bort fra at anvende chip fra Intel i fremtidige Mac-computere.

Bloomberg Businessweek henviser til "to kilder med kendskab til disse diskussioner," som hævder, at Apple "har haft drøftelser om at gå bort fra Intel-chip i Macs."

"En sådan forandring ville være svær at gennemføre og ikke nært forestående, men det ville gøre det muligt for Apple yderligere at differentiere sine bærbare og desktoppe fra konkurrenternes, der anvender chip fra Intel og Microsofts styresystem, Windows," vurderer Bloomberg.

Apple har anvendt processorer fra Intel i sine Macs siden 2006, da selskabet valgte ikke længere at anvende IBM's PowerPC-chip.

Apple talte angiveligt i 2010 med Intels konkurrent AMD om at anvende selskabets chip i sin Macs. Apple bruger dog fortsat Intel.

I Apples iPad, iPhone og iPod anvendes dog andre chip, der ikke produceres af Intel, og den seneste A6-chip til iPhone 5, der er designet af Apple selv, menes at være blevet layoutet manuelt.

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.