Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Særlig Surface til erhvervsfolk har elendig batterilevetid

Batterilevetiden i Microsofts erhvervs-tablet kan blive en akilleshæl for selskabet.

Læs også:

Galleri: Første kig på Microsoft Surface

Test: Her er Surfaces svagheder og styrker

Solid arbejdshest: Surface kan vende op og ned på markedet

Microsofts Surface-tablet til erhvervsfolk, der har fået et Pro i enden, har kun halvt så lang batterilevetid som den netop lancerede Surface RT, der er baseret på ARM-arkitekturen.

Det fortæller Microsoft via den Twitter-konto, der handler om Surface.

Computerworld har testet Surface RT, og her var batterilevetiden lige godt otte timer, hvilket altså betyder, at Surface Pro maksimalt kan holde sig i live i fire timer uden et kabel til stikkontakten.

Tablet med bærbar levetid

Microsoft Pro er udrustet med den fulde version af Windows 8 og en Intel Core i5, hvilket kan være et par af begrundelserne for den halve levetid.

For at kompensere for det højere strømforbrug i Intel-arkitekturen er Surface Pro ellers forsynet med et kraftigere batteri end RT-udgaven, men det er altså stadig kun i stand til at give den halve levetid til Microsofts tablet.

Med en batterilevetid på fire timer holder Surface Pro sig nogenlunde lige så længe i live som en traditionel bærbar computer, hvilket kan blive et alvorligt ankepunkt mod tabletformatet fra Redmond-giganten, hvis Twitter-beskeden er korrekt. 

Det skriver techradar.com

Pro-udgaven kommer først til salg i USA i begyndelsen af det nye år, og prisen starter ved 899 dollar, svarende til cirka 5.200 danske kroner.

Læs også:

Galleri: Første kig på Microsoft Surface

Test: Her er Surfaces svagheder og styrker

Solid arbejdshest: Surface kan vende op og ned på markedet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.