Artikel top billede

Marketingstunt giver bagslag for Microsoft

Et forsøg på at stampe negativ omtale af Android op af jorden ved hjælp af Twitter er gået grueligt galt for Microsoft. Læs her nogle af reaktionerne fra rasende Android-brugere.

Computerworld News Service: Microsoft er sandsynligvis på udkig efter en chef for Twitter-kontoen for Windows Phone, efter at et forsøg på at crowdsource en smædekampagne mod Android har givet seriøst bagslag. Kampagnen har i stedet resulteret i en syndflod af tweets med kritik af Windows Phone, Windows, Microsoft og ikke mindst dette fejlslåede marketingstunt.

Den pågældende tweet fra Microsofts Windows Phone Twitter-konto bad Android-brugere om at dele deres værste erfaringer med malware på deres mobile enheder. Som tak for hjælpen blev der lokket med en ikke nærmere beskrevet præmie.

Men Twitter-kontoens læsere begyndte i stedet hurtigt at angribe Microsoft, Windows Phone (heriblandt dets mangel på apps) samt ikke mindst selve forsøget på at skabe negativ omtale af Android.

Den dårlige reaktion blev dog i første omgang ignoreret.
Den oprindelige tweet lyder oversat til dansk: "Har du en skrækhistorie om malware på Android? Svar med #DroidRage om din bedste/værste historie, så har vi måske en gave til dig med ønske om god bedring."

Følgende er et lille udpluk af reaktionerne på dette overordentligt fejlslåede marketingstunt:

Crazy Canuck Coder ‏@CrazyCanuckCodr: "Seriøst, Microsoft? #DroidRage? Hvordan går det med salget af Windows 8?"

Justin @SynisterWolf: "Jeg hader bare, når min Android ikke fryser eller genstarter hele tiden. Jeg savner virkelig min blå skærm @windowsphone."

D Saif ‏@DSaifAndroid: "Jeg forsøgte at købe en Nexus 4, men den er så populær, at den ikke er til at opdrive! Jeg ville ønske, den var mindre populær ligesom Windows Phone."

Will Turner ‏@WTWV: "Det er utroligt... af alle selskaber... $MSFT anklager et andet styresystem angående malware. Ha!"

Tom Dustin ‏@Tomdustin: "Android tillader ikke, at jeg installerer farlig software fra usikre kilder. Hvorfor kan du ikke være mere ligesom Windows?"

Always Android ‏@AlwaysAndroiD: "Der er så mange apps på @GooglePlay, at jeg nogle gange får #DroidRage i forsøget på at regne ud, hvilke jeg helst vil downloade."

Khaver Siddiqi ‏@thekarachikid: "#droidrage er hvad #windows finder på, når de har for meget #ballmerrage."

Barry ‏@phosjaw: "Førstepræmien er en Windows-telefon, andenpræmien er TO Windows-telefoner"

Også webstedet Android Central slår igen. Android Central ‏@androidcentral: "Ups. Aktiverede lige endnu en million enheder i dag. Det er jeg ked af @windowsphone" og "Hånden op, hvis du døjede med Windows Mobile 5. Eller Windows Mobile 6. Eller Windows Mobile 6.5."

Sikemapleton ‏@sikemapleton: "Har aldrig haft dette såkaldte #DroidRage, men har rigelig #WindowsRage, når min stationære og bærbare BSOD'er hver anden dag."

Oversat af Thomas Bøndergaard
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere