Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

It-fejl betyder bøvl for PFA-kunder

En manglende rettelse i PFA's systemer skaber problemer for en særlig gruppe kunder.

Pensions- og forsikringsbranchens fælles internetside pensionsinfo.dk er populær blandt mange pensionskunder og rådgivere, fordi den giver et samlet overblik over kundernes forskellige ordninger. 

Men en ændring i systemerne hos pensionsinfo.dk betyder, at kunder med en alder over 60 år hos pensionsselskabet PFA siden nytår ikke har kunnet benytte siden til at få det samlede overblik. 

Det fortæller Thomas Torp, der er kommunikationsdirektør hos PFA.

"Den ændring er ikke blevet ordentligt implementeret i vores systemer. Derfor er der et problem med en kodning i et af vores pensionsprodukter," siger Thomas Torp. 

Den fælles pensionsside trækker med brugerens tilladelse informationer og data fra en lang række tilknyttede virksomheder.

Men siden den første januar har det ikke været muligt for pensionsinfo at trække data om PFA-kunderne over 60 år. 

Derfor virker det ikke

Thomas Torp fortæller, at firmaet i forvejen har rettet i koden til en lang række andre pensionsprodukter, som kan sende data til pensionsinfo.dk.

Derfor er det kun et produkt til kunder over 60 år, der er ramt af problemet, og som altså er ved at blive løst. 

"Det er i gang med at blive løst. Den sidste melding er, at det bliver løst i løbet af den kommende uge," siger Thomas Torp. 

Han fortæller, at kodeændringerne er ved at blive testet og vil blive rullet ud natten mellem onsdag og torsdag.

"Det er klart, at tingene skal virke på pensionsinfo. Vi kan sagtens forstå, at det er generende at opleve, at det ikke virker. Det er også derfor vi kaster os over opgaven og siger, at det her må vi altså få fikset," siger Thomas Torp.

PFA's kunder kan dog på trods af problemerne med pensinsinfo.dk stadig hente deres pensionsoplysninger på selskabets egen hjemmeside.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.