Artikel top billede

Ny karrierevej: Tidligere dansk CSC-boss i gang igen

Interview: Tidligere central direktør i CSC Danmark er ny mand i otte danske bestyrelser. "Jeg vender aldrig tilbage til en stor it-gigant igen," siger han.

Fritjof Lind var i 25 år ansat hos CSC i Danmark, hvor han havde ansvaret for den offentlige sektor.

For et par år siden stoppede han, men siden er det blevet til en del nye opgaver.

Hovedbeskæftigelsen er it-strategifirmaet Reset Works, hvor han rådgiver virksomheder om at eksekvere deres it-strategier i praksis.

Ifølge erhvervsdatabasen biq sidder han i seks bestyrelser - senest i bestyrelsen for det nordjyske it-firma UV Data med start 1. marts 2013.

Derudover er han medlem af yderligere to bestyrelser nemlig hos CPH West og DSEB -Danish Society for Education and Business (tidligere FUHU).

I øvrigt er han også sagkyndig dommer hos Sø og Handelsretten.
 
Har du travlt?

"Hvis man sammenligner med et CSC 24-7 hamsterhjulsjob, er jobbet som selvstændig ikke mindre krævende - blot bestemmer man selv hvor 24-7 skal ligge," forklarer han til Computerworld.

Han forklarer videre, at han i rigt mål trækker på sine erfaringer fra CSC.

"Fordi kombinationen af en stærk faglig it-tradition, global virksomhed og ledelse på direktionsniveau har givet mig en særdeles stærk basis for at rådgive andre."

Vender du nogensinde tilbage til en stor it-gigant?

"Livet som selvstændig er et aktivt tilvalg, så nej," svarer Fritjof Lind, administrerende direktør i Reset Works og aktivt bestyrelsesmedlem.

Selvom han formelt sidder i nedenstående bestyrelser, påpeger han, at det reelt er driftsselskaberne, der "tæller".

Disse firmaer er han med i

Administrerende direktør

RESET WORKS ApS
Indtrådt: 11-06-2012

RESET WORKS CONSULTING ApS
Indtrådt: 29-05-2012

Bestyrelser

UVD HOLDING A/S
Indtrådt: 01-03-2013

UVDATA A/S
Indtrådt: 01-03-2013

T26 TECHNOLOGY A/S
Indtrådt: 10-09-2012

T26 TRADING A/S
Indtrådt: 10-09-2012

T26 A/S
Indtrådt: 07-09-2012

KALPAVRUKSH TECHNOLOGIES DENMARK A/S
Indtrådt: 06-09-2011

Kilde: Biq.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.