Topnyhed:Ingrid Mjøen stopper som dansk landechef i Oracle: Skifter til international toppost

Artikel top billede

Statens It foretager stor intern rokade efter bøvl

Kunderne hos statens fælles it-organisation Statens IT oplevede ofte problemer. Nu sker der store ændringer i organisationen.

En ny chef og problemer for kunderne.

Den blanding har ført til, at Statens IT har foretaget en større intern rokade.

På organisationens hjemmeside står:

"Vores kunder oplever desværre, at der ofte opstår problemer, når sager skifter hænder mellem flere afdelinger internt i Statens It."

"Det tager vi konsekvensen af og gennemfører en række små og store ændringer i organisationen, som skal skabe en klarere ansvarsfordeling," udtaler Statens IT's direktør, Michael Ørnø.

Direktør: Det virker 
Organisationstilpasningen, som ikke medførte nogen afskedigelser, trådte i kraft 1. februar.

Direktør Michael Ørnø fra Statens IT forklarer Computerworld, at man ganske enkelt ønskede at fokusere på kerneforretningen, der er at servicere kunderne.

"Vi har fået én driftschef, én support-chef og så videre. I det hele taget en enklere organisationen," siger han til Computerworld.

Samtidig er der kommet en ny direktør til, som naturligvis også har sine egne ideer til, hvordan tingene, skal være, forklarer Michael Ørnø om sin relativ nylige tiltrædelse.

Det hele er dog sket "udramatisk" og uden fyringer, understreger han.

Alligevel har effekten været stor.

"Næsten fra dag ét kunne vi se forbedringer og har haft god feedback," forklarer Michael Ørnø.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
LogPoint-topchef Jesper Zerlang indsætter tidligere Superliga-spiller som ny dansk landechef
Jesper Zerlang overlader pladsen som landechef for det danske marked hos it-sikkerhedsselskabet LogPoint. I stedet skal han fokusere på jobbet som topchef for hele koncernen, der er til stede i ni lande.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.