Artikel top billede

Disse firmaer skal sikre ny bølge af e-forvaltning

Kendte og mindre kendte it-virksomheder findes på Digitaliseringssstyrelsens liste over dem, der kan hjælpe myndigheder med krav om digital post og NemSMS.

Fra udgangen af i år skal danske virksomheder have en digital postkasse, som myndigheder kan sende post til.

Og fra udgangen af 2014 skal borgere have det samme.

Ligesom også NemSMS er blevet et værktøj i den stigende digitaliseringsbølge mellem det offentlige og samfundet.

Men faktisk kræver de nye tiltag tekniske tiltag hos myndighederne, såfremt de skal kunne honorere det forventede fra deres side.

Dertil hentes typisk hjælp fra private virksomheder, der har løsninger, som netop kan integreres med eksempelvis digital post og NemSMS.

Netop en liste over it-virksomheder, der har gjort sig tanker om - eller hvis systemer ligefrem i dag kan honorere de nye krav, har Digitaliseringsstyrelsen udarbejdet på dets hjemmeside.

Listen tæller både kendte og mindre kendte it-virksomheder.

Hele listen

Du kan læse hele listen, som i øvrigt løbende bliver opdateret, her:

Bluewhale

Canon

Capevo

CIM Mobility

Convergens

CSC

FICS

Fujitsu

IBM

IST

Inopi

Itella

KMD

Logistics

Logiva

Medialogic

Post Danmark

Resultmaker

Scanjour

Strålfors

Team Data Solutions

Tieto

Traen

Kilde: Digitaliseringsstyrelsens hjemmeside, hvorfra du kan klikke på et link ved hver leverandør og læse mere om deres løsninger og planer på området.

Læs også: Her findes de mest fodslæbende it-danskere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.