Artikel top billede

Fujitsus danske topsælger skifter job

Fujitsus danske topsælger skifter job og skal nu sælge it-produkter for en anden it-gigant, hvor han skal oprette en særlig task force.

Christian Torp, der har været ansat hos it-virksomheden Fujitsu hos markedsdirektør de seneste fem år, skal nu begynde som nordisk salgschef for HP.

"Min ansættelse er en brik i en større investering, nemlig at vokse vores applications-forretning globalt," forklarer han om det nye job hos HP.

Den rutinerede it-mand har blandt andet været med til at stifte "Kommunalt Leverandør Forum Danmark" og har tidligere arbejdet hos cBrain, Schilling og Unisys.

Hos Fujitsu havde han ansvaret for den samlede markedsstrategi for den danske applikations-forretning samt salgsansvaret for dette.

Ny strategi og nyoprettet stilling

Forretningsområdet var udelukkende dansk, og omkring 90 procent af omsætningen stammede fra den offentlige sektor, primært kommuner og regioner.

"I mit nye job skal jeg have ansvaret for HP's applikationssalg i Norden og Baltikum," forklarer Christian Torp.

HP foretager i øjeblikket en stor strategisk investering i hele applikations-området. Christian Torps job er en nyoprettet stilling og er en del af denne vækstplan, oplyser han.

"Jeg får også ansvaret for at opbygge en dedikeret salgsorganisation i Norden til området," forklarer han.

Samtidig skal han oprette en særlig task force.

"Ud over den eksisterende organisation skal jeg have etableret et "special sales force" i Norden. Initielt vil dette være en udvidelse af salgsstaben på 5 til 6 personer," forklarer han videre.

De konkrete daglige opgaver vil blandt andet være at "prioritere de enkelte salgsmuligheder og være coach for de salgsteam, der arbejder på sagerne."

"Jeg vil også i nogle sager være direkte involveret med kunden", forklarer Christian Torp.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


Premium
Pär Fors stempler ind som ny CEO hos NNIT: Her er hans første store opgaver som topchef
Mandag rykkede Pär Fors ind på hjørnekontoret hos NNIT. Efter 14 år med Per Kogut ved roret har den 55-årige svensker nu taget over. Med en masse international erfaring i rygsækken skal han nu tage konsulenthuset til næste niveau. "Når man er ny som mig, så kan man stille dumme spørgsmål. Det er en god mulighed, der ikke bør gå til spilde," siger han til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Ét klik kan lægge din virksomhed ned: Sådan bekæmper du mailtrusler
Mailbårne angreb er blandt de mest udbredte og ofte mest alvorlige cybertrusler. Dette whitepaper fra F-Secure giver overblik over, hvordan de mest udbredte mailbårne trusler fungerer, hvordan de detekteres – og hvordan du beskytter din organisation.