Artikel top billede

Fujitsus danske topsælger skifter job

Fujitsus danske topsælger skifter job og skal nu sælge it-produkter for en anden it-gigant, hvor han skal oprette en særlig task force.

Christian Torp, der har været ansat hos it-virksomheden Fujitsu hos markedsdirektør de seneste fem år, skal nu begynde som nordisk salgschef for HP.

"Min ansættelse er en brik i en større investering, nemlig at vokse vores applications-forretning globalt," forklarer han om det nye job hos HP.

Den rutinerede it-mand har blandt andet været med til at stifte "Kommunalt Leverandør Forum Danmark" og har tidligere arbejdet hos cBrain, Schilling og Unisys.

Hos Fujitsu havde han ansvaret for den samlede markedsstrategi for den danske applikations-forretning samt salgsansvaret for dette.

Ny strategi og nyoprettet stilling

Forretningsområdet var udelukkende dansk, og omkring 90 procent af omsætningen stammede fra den offentlige sektor, primært kommuner og regioner.

"I mit nye job skal jeg have ansvaret for HP's applikationssalg i Norden og Baltikum," forklarer Christian Torp.

HP foretager i øjeblikket en stor strategisk investering i hele applikations-området. Christian Torps job er en nyoprettet stilling og er en del af denne vækstplan, oplyser han.

"Jeg får også ansvaret for at opbygge en dedikeret salgsorganisation i Norden til området," forklarer han.

Samtidig skal han oprette en særlig task force.

"Ud over den eksisterende organisation skal jeg have etableret et "special sales force" i Norden. Initielt vil dette være en udvidelse af salgsstaben på 5 til 6 personer," forklarer han videre.

De konkrete daglige opgaver vil blandt andet være at "prioritere de enkelte salgsmuligheder og være coach for de salgsteam, der arbejder på sagerne."

"Jeg vil også i nogle sager være direkte involveret med kunden", forklarer Christian Torp.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere