Sådan får du det bedste fra alle it-konferencer - uden at være der

Dansk web-tjeneste bringer konferencer ud på nettet. Til branchens - og din - fordel.

Når en nystartet webtjeneste hævder at kunne "genopfinde en branche", bør man tage ambitionen med en vis portion skepsis.

Men med Martin Ferro-Thomsen ved styrpinden er det måske for tidligt at afvise ambitionen som ungdommeligt storhedsvanvid. Han har før vist, at han tør og kan tage kampen op med gamle fasttømrede industrier.

Han var med til at starte publicerings-værktøjet Issuu, der på kort tid blev udråbt til en af verdens bedste webtjenester.

Nu vil han så genopfinde konferencer. Med Conferize.

Facebook for konferencer
Conferize kan i en hurtig vending beskrives som en social platform omkring konferencer, så viden fra oplægsholdere kan få et liv uden for konferencelokalet.

Men er konference-branchen overhovedet interesseret i at "åbne op" på den måde? Branchen tjener penge på at trække besøgende til.

"Foredragsbranchen ved godt, at det handler om at trække folk ind til fysiske event, for det er der, de tjener deres penge. Og de ved godt, at de skal markedsføre sig. Det gør de i dag via nogle relativt gammeldags kanaler som email-lister, trykte annoncer og måske Google-reklamer," siger Martin Ferro-Thomsen, der har grundlagt Conferize sammen med Jon Schäffer, Jesper Vestergaard og Martin Moen Wulffeld.

"Vi vil gerne have, at de i stedet markedsfører sig ved at gøre det, som de gør rigtig godt. Altså skabe noget buzz omkring eventet og opbygge et community, før eventet starter. De har jo oplægsholderne, så det handler om at få speakerne ind og fortælle historierne. Det hjælper vi med. Vi er content marketing - og socialt netværk".

Content marketing er tanken om at skabe omtale og kunder ved at dele brugbart indhold i stedet for at skubbe reklame-budskaber til modtagerne, som man gør i traditionel reklameøjemed.

Det kan Conferize gøre for dig
Det er alle interessanter, der skal drage nytte af Conferize, mener Martin Ferro-Thomsen.

Arrangørerne får ny markedsføringskanal. Oplægsholderne kan netværke, udbygge deres personlige brand og dele viden. Og deltagerne - eller dem der gerne ville havde deltaget - skal kunne finde struktur.

"Når der er 100-200 oplægsholdere, kan det hurtigt blive uoverskueligt. Hvad er det, folk synes er interessant. Vi samler hele konferencen, så folk kan dykke ned. Hvad sker der? Hvad er bedst? Det er en transparens, som er svær at få andre stedet," mener Martin Ferro-Thomsen.

Conferizes forsøg på at give et overbliksbillede kan man se i den dynamisk opdaterede widget, der finder slides, billeder og opdateringer med tilknytning til konferencen og forsøger at finde frem til det mest interessante. For eksempel her fra SXSW-konferencen i Austin.

"Alle ting bliver digitaliseret. Men det er konferencer ikke blevet endnu, fordi de eksisterer i en afgrænset tid og sted. Vi gør eventet til et objekt, der passer i vores embeddable tidsalder".

Konkurrenterne?
Overbliksbilledet er noget af det, der skal adskille Conferize fra konkurrenterne. For selv om det er et nyt marked, er der allerede konkurrenter.

For eksempel Lanyrd.com og Plancast. Men Martin Ferro-Thomsen mener, at det danske alternativ har en mere moderne og dynamisk måde at "digitalisere" konferencelandskabet på, hvilket er grundidéen med Conferize.

"Marc Andreessen (web-investor og iværksætter, red.) har beskrevet det meget godt, da han sagde "software is eating the world". Det var det samme, vi arbejdede med i Issuu: "Hvordan åbner man de her gamle industrier på nye måder"," siger Martin Ferro-Thomsen.

"Nu er teknologien er nået til et stadie, hvor det er muligt at åbne konferencen. Hvis konferencer er der, hvor folk stiller sig op på en scene, og alle de nye ideer kommer ud i samfundet, hvad ville der så ske, hvis man åbnede til de 90 procent, der ikke kan deltage, fordi de er forhindret geografisk eller økonomisk?"

Computerworld anvendte Conferize, mens tjenesten stadig var i "alfa"-stadiet til vores årlige Expo-konferrence. Næsten 6000 andre konferencer er oprettet på Conferize.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.