Artikel top billede

Bardenfleth beholder it-toppost trods Microsoft-exit

En af it-branchens mest kendte topchefer Jørgen Bardenfleth fortsætter lidt uventet med at besidde en af branchens helt tunge poster efter sit Microsoft-exit.

I IT-Branchens nyere levetid har formanden for en af landets største brancheforeninger været administrerende direktør - ofte for en af landets absolut største virksomheder.

Men it-brancheforeningens siddende formand Jørgen Bardenfleth, der kort før sommerferien forlod posten som administrerende direktør for Microsoft i Danmark, fortsætter stik imod traditionen på posten.

"Qua mit nye formandskab for Adactit, cloudvirksomhed på Office365, der er medlem af IT-B, fortsætter jeg som formand for IT-B," oplyser han via LinkedIn til Computerworld.

Jørgen Bardenfleth overtog formandsposten i 2010 efter KMD's administrerende direktør Lars Morad-Gylling, der havde bestridt posten siden 2003.

Bestyrelser og studere

Før det var formanden Microsofts Jens Moberg, Michael Mathiesen fra 2M Invest, underdirektør Kim Østrup fra IBM og før det en direktør fra det daværende Mærsk IT A/S.

Jørgen Bardenfleths exit fra Microsoft kan du læse meget mere om her.

Ud over en stribe it-bestyrelser luftede han tanker om at begynde at studere på IT-Universitetet.

Her er alle de tidligere formænd

IT-Brancheforeningen opstod i slutningen af 1980'erne ved fusion af en række foreninger.

I nyere tid er foreningens formænd:

Adm. dir. Lars Monrad-Gylling, KMD
2003-2010

Vice President Jens Moberg, Microsoft Northern Europe
2002-2003

Adm. dir. Michael Mathiesen, 2M Invest A/S
2000-2002

Underdirektør Kim Østrup, IBM Danmark A/S
1996-2000

Direktør Claus Jepsen, Mærsk IT A/S
1992-1996

Adm. dir. Lars Bruhn, BRUHN A/S
1988-1992

Adm. dir. Søren Bansholt, Olivetti Danmark A/S
ca. 1985-1988

Kilde: www.itb.dk
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere