Her er Zuckerbergs gaver og brev til Helle Thorning

Det er ikke hver dag, landets statsminister får besøg af en af verdens mest berømte topledere. Her er Mark Zuckerbergs gaver og takkebrev til Helle Thorning-Schmidt.

Det er ikke ligefrem hverdagskost, at en international topleder som Facebooks Mark Zuckerberg besøger en dansk statsminister.

Men det skete ikke desto mindre for nogle måneder siden - i maj 2013.

Selve indholdet af mødet har Statsministeriet og Facebook ikke villet røbe alt for meget af.

Faktum er dog, at papirer dokumenterer, at det stærkt aktuelle emne om databeskyttelse rent faktisk er blevet vendt i Statsministereiet op til mødet.

På mødet deltog blandt andet Facebook-stifter og CEO Mark Zuckerberg og denne hustru Priscilla Chan.

29 år og 2,8 mio danske brugere
Facebook startede i 2004 og har i dag cirka en milliard brugere i hele verden, heraf 2,8 millioner brugere i Danmark, oplyses det i Statsministeriets papirer.

Her har man også researchet sig frem til, at topchefen for milliard-firmaet, hvis firma bliver vurderet at have skabt ikke mindre end 232.000 job i Europa, kort inden mødet havde fødselsdag.

"Mark Zuckerberg (født d. 14. maj 1984 - fyldte 29 år i tirsdags) udviklede Facebook sammen med fire
medstuderende, mens han studerede på Harvard. Han er formand og CEO for Facebook," hedder det i papirer fra Statsministeriet.

Af åbenhedsordningen for ministre kan man desuden læse, at Mark Zuckerberg havde en flaske vin med som gave til statsministeren.

Et efterfølgende takkebrev røber, at han også har sendt statsministeren en anden gave - nemlig en særlig bog.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.