Microsoft udskyder dansk Xbox-lancering: Kommer først om mange måneder

Microsoft nye konsol, Xbox One, vil ikke blive lanceret i Danmark til november som lovet, og det ærgrer Microsofts danske Xbox-ansvarlige.

Der er dårlige nyheder til dem, der forventede at investere i Microsofts nye konsol, Xbox One, der skulle lanceres i Danmark til november.

Microsoft har nemlig udskudt lanceringen i en række lande, herunder Danmark, til en endnu ukendt dato i 2014.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, fordi vi gerne ville have været ude samtidig med Sony's PlayStation 4," siger Jesper Green Frost, der er Xbox-ansvarlig for Microsoft i Danmark.

Ifølge Microsoft skyldes udskydelsen, at indholdet, der skal afvikles i Xboxens interface endnu ikke er helt på plads i alle lande.

Microsoft taber derfor samtidig lancerings-kapløbet til den japanske it-kæmpe Sony, der efter planen ankommer med PlayStation 4 til november.

Forsinkelse skyldes manglende skræddersyet indhold
Det er bøvl med oversættelser og lande-specifikt indhold, der ifølge Microsoft holder lanceringen tilbage i Denmark, Sverige, Norge, Belgien, Holland, Finland, Rusland og Schweiz.

"Derudover så er der også nogle spørgsmål omkring betalingsterminalerne, hvor kravene er meget forskellige fra land til land," fortæller Jesper Green Frost.

Jesper Green Frost holder dog kortene tæt til kroppen, når det kommer til, hvilket indhold, som de danske kunder kan se frem til.

Hvilket lokations specifikke indhold kommer der til det danske marked, når Xbox One lanceres?

"Det kan vi ikke sige, fordi listen ikke er færdig endnu, og vi har ikke lagt os fast på, hvilke apps, som kommer med ved lanceringen,"

Kan du løfte sløret for, om der eksempelvis kommer dansk video-indhold?

"Det gør der, der kommer både video og musik," lover Jesper Green Frost.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
KMD kan nærme sig halvering af medarbejderstaben i Danmark på få år: Så mange ansatte har selskabet sagt farvel til
For fem år siden var KMD det største danske it-selskab, men over årene er medarbejderstaben i Danmark faldet dramatisk. Ifølge en lækket PowerPoint fortsætter tendensen i 2021. Se den voldsomme nedgang i antallet af ansatte hos KMD her.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.