Artikel top billede

Microsoft udskyder dansk Xbox-lancering: Kommer først om mange måneder

Microsoft nye konsol, Xbox One, vil ikke blive lanceret i Danmark til november som lovet, og det ærgrer Microsofts danske Xbox-ansvarlige.

Der er dårlige nyheder til dem, der forventede at investere i Microsofts nye konsol, Xbox One, der skulle lanceres i Danmark til november.

Microsoft har nemlig udskudt lanceringen i en række lande, herunder Danmark, til en endnu ukendt dato i 2014.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, fordi vi gerne ville have været ude samtidig med Sony's PlayStation 4," siger Jesper Green Frost, der er Xbox-ansvarlig for Microsoft i Danmark.

Ifølge Microsoft skyldes udskydelsen, at indholdet, der skal afvikles i Xboxens interface endnu ikke er helt på plads i alle lande.

Microsoft taber derfor samtidig lancerings-kapløbet til den japanske it-kæmpe Sony, der efter planen ankommer med PlayStation 4 til november.

Forsinkelse skyldes manglende skræddersyet indhold

Det er bøvl med oversættelser og lande-specifikt indhold, der ifølge Microsoft holder lanceringen tilbage i Denmark, Sverige, Norge, Belgien, Holland, Finland, Rusland og Schweiz.

"Derudover så er der også nogle spørgsmål omkring betalingsterminalerne, hvor kravene er meget forskellige fra land til land," fortæller Jesper Green Frost.

Jesper Green Frost holder dog kortene tæt til kroppen, når det kommer til, hvilket indhold, som de danske kunder kan se frem til.

Hvilket lokations specifikke indhold kommer der til det danske marked, når Xbox One lanceres?

"Det kan vi ikke sige, fordi listen ikke er færdig endnu, og vi har ikke lagt os fast på, hvilke apps, som kommer med ved lanceringen,"

Kan du løfte sløret for, om der eksempelvis kommer dansk video-indhold?

"Det gør der, der kommer både video og musik," lover Jesper Green Frost.

Misser vigtig handel i Danmark

Microsoft misser vigtig julehandel

Ved E3-messen, der blev afholdt i juni, annoncerede Microsoft, at Xbox One ville blive lanceret samtidig i 21 lande i november, men nu er det antal nede på 13 lande.

"Der er ingen tvivl om, at vi havde set frem til at lancere Xbox One til den første annoncerede dato og til den vigtige julehandel, så vi ikke ville skuffe vores fans og brugere," siger Jesper Green Frost.

Forsinkelsen betyder samtidig, at en af virksomhedens største konkurrenter på konsol-markedet, Sony, ankommer med deres nyeste skud på PlayStation stammen før Xbox One, men det bekymrer dog ikke Microsofts danske Xbox-ansvarlige.

Hvordan ser du på, at PlayStation 4 kommer på markedet før Xbox One i Danmark?

"Hvis man vil have Xbox One kan den stadig bestilles i udlandet, man vil bare ikke kunne nyde godt af de danske services, før den danske lancering er på plads." fortæller Jesper Green Frost.

Xbox One vil efter den nye plan blive lanceret i Tyskland, Stor Britannien, Østrig, Italien, Frankrig, Irland, Spanien, USA, Australien, Brasilien, Canada, Mexico og New Zealand til november.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere