Artikel top billede

Tunge it-bosser vælter ind i magtfuld bestyrelse

Flere af landets absolut tungeste it-topchefer er blevet nye medlemmer af magtfuld bestyrelse. Formanden er også en it-mand.

Administrerende direktør Carsten Dilling fra TDC.

Administrerende direktør Klaus Holse Andersen fra SimCorp.

Og tidligere formand for ITEK og administrerende direktør Jukka Pertola fra Siemens A/S.

Det er tre af syv nye navne i Dansk Industris magtfulde hovedbestyrelse.

Dertil kommer, at administrerende direktør Lars Mikkelgaard fra IBM er blevet genvalgt som formand for hovedbestyrelsen.

To it-brancheforeninger

Ergo er it-branchen næppe underrepræsenteret i organisationen, der netop varetager industriens interesser i landet.

Under Dansk Industri finder man da også en af landets største it-brancheforeninger ITEK, der for nylig kunne melde om stor fremgang.

Landets anden it-brancheforening IT-Branchen, samarbejder med Dansk Erhverv.

I øvrigt er det ikke mange år siden, at IBM meldte sig ud af IT-Branchen, hvor tidligere Microsoft-topchef Jørgen Bardenfleth fortsat sidder efter udmeldingen om sin exit fra it-giganten tidligere på året.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere