Artikel top billede

It-direktør: Derfor har enkelte profiler forladt os

Direktør for it-virksomhed virker ikke overrasket over, at profiler er gået over til en konkurrent. For det er der en god forklaring på, siger han.

Tre profiler har forladt business intelligence-virksomheden Platon og er gået til Netcompany, der vil satse stort på området.

Du kan se hvem de tre profiler er her.

Hos Platon bekræfter man skiftet.

"Det er korrekt, at der er nogle få Platon-medarbejdere, der er gået til Netcompany," udtaler administrerende direktør Michael Borges fra Platon.

Det er dog snart et halvt år siden, de forlod Platon, og dette har været almindeligt kendt i markedet næsten lige så længe, forklarer han dog.

De tre ansatte begyndte i deres nye job i går.

Ikke tillade os at være overrasket

Og Platon-direktøren virker nu heller ikke vældigt oprevet over sagen.

"Nu er det jo ikke nyt, at medarbejdere i BI-markedet skifter job, og i Platon kan vi - i vores bestræbelse på at være den førende aktør i markedet - ikke tillade os at blive overraskede over, at man med en erfaring fra Platon betragtes som attraktiv," udtaler Michael Borges.

Han peger dog på, at "baggrunden for at enkelte har forladt os er følgende":

Platon var før og under finanskrisen igennem en større international satsning. Siden har Platon ændret strategi og valgt udelukkende at fokusere på Skandinavien, hvor der er rigeligt med vækstpotentiale, ifølge direktøren.

"Et sådan strategiskifte giver selvfølgelig anledning til mange forandringer, og dette har blandt andet påvirket nogle de medarbejdere, som nu har forladt os," forklarer Michael Borges.

Stadig fagligt stærkest

Han understreger, at Platon med over 160 medarbejdere stadig er "det største og fagligt stærkeste uafhængige Business Intelligence og Information Management konsulenthus i Skandinavien".

Her peger han på for eksempel markedsundersøgelser fra Consulting League og Gartner.

"Og den position har vi den helt rigtige organisation til at bibeholde og styrke i mange år fremover," udtaler Michael Borges.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere