Artikel top billede

Kæmpe statslig tele-ordre: Her er vinderen

Staten har været i udbud med en stor teleaftale, der også omfatter mobilt bredbånd til 10.000 ansatte. Nu er der fundet en vinder.

Telenor har vundet en tele-ordre hos staten, der løber op i en værdi på omkring en halv milliard kroner.

Parterne oplyser, at aftalen, der strækker sig fra 1. januar 2014 til 2016 med mulighed for et års forlængelse, omfatter telefoni, mobilt bredbånd og mobilterminaler.

Af den oprindelige udbudsbekendtgørelse fra Moderniseringsstyrelsen fremgår det, at den anslåede værdi blev forventet at lande på et sted mellem 440 og 520 millioner kroner eksklusive moms.

Telenor bekræfter over for Computerworld, at aftalen er landet omkring de 500 millioner kroner.

Hasteprocedure

Inden Telenor kunne løfte hænderne i vejret som vinderen af det store udbud, var der dog lidt bump på vejen.

For det fremgår på Moderniseringssstyrelsens hjemmeside, at man formelt set måtte annullere udbuddet og i stedet lave en "hasteprocedure".

Udbuddet "..er blevet annulleret efter første runde af tilbudsafgivelse, da der ikke er opnået den nødvendige konkurrence, og der gennemføres derfor et nyt udbud i hasteprocedure."

"De ansøgere, der er blevet prækvalificeret i første runde, skal anmode om prækvalifikation igen, da der er tale om et nyt udbud."

Kommuner og SKI

Telenor bekræfter da også, at man måtte indsende materialet et par gange.

Du kan læse mere om beskeden om hasteproceduren her.

Annulleringen betød dog ikke noget for, hvornår kontrakten træder i kraft.

Kommuner, regioner, selvejende institutioner, Folketinget samt Danmarks Nationalbank vil også kunne gøre brug af aftalen, fremgår det på Moderniseringsstyrelsens hjemmeside.

"Kommunernes adgang til at anvende aftalen bortfalder dog, såfremt Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) i rammeaftalens løbetid indgår en forpligtende kommunal aftale, der dækker samme område som rammeaftalen," hedder det dog.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere