Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Her er fart på: De vil skabe tusindvis af it-job

Èt sted i Danmark - indenfor ét særligt it-område - fejler optimismen intet. Her kan skabes "tusinder af arbejdspladser", lyder det.

Hvordan skaber Danmark flere it-arbejdspladser?

Det har man åbenbart et klokkeklart svar på i Nordjylland.

For ifølge Grimur Lund, der er formand for styregruppen i organisationen Brains Business, som har til formål at hjælpe nordjyske it-virksomheder med at vokse, findes et potentiale med drøn på, når det gælder antal nye job.

"Det kan nemt blive til flere hundrede, hvis ikke tusinder af arbejdspladser," udtaler Grimur Lund til DR.

Samarbejde på tværs

Området er inden for it og trafik, skriver DR.

For Nordjylland er det sted i landet, hvor der bliver indsamlet mest viden om den måde, trafikken bevæger sig på, oplyses det.

Og de oplysninger kan altså i sidste ende bruges til at udvikle viden om at reducere kø og transporttid ved hjælp af it-teknologi.

Årsagen til de mange målinger skyldes ifølge DR et samarbejde mellem universitetet, Region Nordjylland og Aalborg Kommune om adskillige EU-projekter og testforsøg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere