Artikel top billede

Dump: Youtube

Fantastisk nyhed til den ægte it-nørd: Teknologisk pizza

Hvis du kan lide it og pizza, er der gode nyheder på vej. Se her, hvordan du kommer til at bestille den italienske delikatesse i fremtiden.

Pepperoni, løg, dobbelt ost eller kun løg på halvdelen. Deep pan eller sprød skorpe?

Hvordan skal den perfekte pizza være?

Det er der vist delte meninger om, og nu henter den amerikanske pizza-kæde Pizza Hut teknologien til undsætning.

Pizza Hut har nemlig taget et kig i krystalkuglen og fabrikeret en reklamevideo, der giver et bud på, hvordan du kommer til at bestille pizza.

Via et berøringsfølsomt bord i stil med Microsofts første Surface-projekter kommer du til at trække og pege dig frem til den helt perfekte kombination af champignon og chili.

De første Microsoft-eksperimenter med Surface-teknologien foregik nemlig på trykfølsomme skærme i sofabordsstørrelse og ikke i tablet-størrelse, som vi kender i dag.

På den trykfølsomme overflade kan du klikke dig frem til den helt perfekte pizza. Skærmdump fra Youtube.

Del din dej

Hvis du har din bedre halvdel med, kan pizzaen også opdeles i enheder, så du kan få dobbelt ost, og din date kan få skinke.

Ganske smart, hvis man skal dele og ikke har samme begejstring for hvidløg.

Foreløbig er der dog kun tale om et koncept fra pizza-huset, der ikke har konkrete planer om udrulning af den digitale dej, der ellers ser ganske mundvædende ud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere