Artikel top billede

Dump: Youtube

Fantastisk nyhed til den ægte it-nørd: Teknologisk pizza

Hvis du kan lide it og pizza, er der gode nyheder på vej. Se her, hvordan du kommer til at bestille den italienske delikatesse i fremtiden.

Pepperoni, løg, dobbelt ost eller kun løg på halvdelen. Deep pan eller sprød skorpe?

Hvordan skal den perfekte pizza være?

Det er der vist delte meninger om, og nu henter den amerikanske pizza-kæde Pizza Hut teknologien til undsætning.

Pizza Hut har nemlig taget et kig i krystalkuglen og fabrikeret en reklamevideo, der giver et bud på, hvordan du kommer til at bestille pizza.

Via et berøringsfølsomt bord i stil med Microsofts første Surface-projekter kommer du til at trække og pege dig frem til den helt perfekte kombination af champignon og chili.

De første Microsoft-eksperimenter med Surface-teknologien foregik nemlig på trykfølsomme skærme i sofabordsstørrelse og ikke i tablet-størrelse, som vi kender i dag.

På den trykfølsomme overflade kan du klikke dig frem til den helt perfekte pizza. Skærmdump fra Youtube.

Del din dej

Hvis du har din bedre halvdel med, kan pizzaen også opdeles i enheder, så du kan få dobbelt ost, og din date kan få skinke.

Ganske smart, hvis man skal dele og ikke har samme begejstring for hvidløg.

Foreløbig er der dog kun tale om et koncept fra pizza-huset, der ikke har konkrete planer om udrulning af den digitale dej, der ellers ser ganske mundvædende ud.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere