Artikel top billede

Her er nyhederne i den næste udgave af Android

Her kan du se de nyheder, som du får i den næste version af Googles ultra-populære styresystem til din smartphone.

Google har fremvist den kommende version af firmaets styresystem til mobiler, Android L.

Den næste store opdatering af Android kan faktisk allerede hentes i en tidlig udgave.

Nederst i artiklen kan du se, hvordan systemet ser ud, når det er installeret på en Nexus 5-telefon.

Her kan du også få en fornemmelse af, hvordan det ser ud med nyheder i søgegigantens mobilplatform i forhold til den version, der hedder KitKat.

Tidlig version

Android L er netop efterfølgeren til Android Kit-Kat.

Mest påfaldende er det nye design.

Google kalder selv designet for "Material Design," som fremhæver dybdevirkning og animationer.

Det første, man bemærker under opstarten, er da også en ny og anderledes Google-animation, der ender ud i en opstartsguide.

Andre eksempler ses i indstillingsmenuen, der både har fået nyt ikon og nyt design. Samtidig har tastaturet har fået en ansigtsløftning i Android L.

Med Android L kommer også en række forbedringer som eksempelvis en nye låse-funktion, der gør, at telefonen er åben, hvis du samtidig bærer et andet apparat, som du har åbnet - for eksempel en tablet eller en bærbar computer eller lignende.

På den måde slipper du for at skulle taste din kode ind hele tiden.

Versionen bærer dog præg af, at der er tale om en tidlig version, som du skal være lidt forsigtig med at installere på din telefon.

Det skriver Amobil.no.

Efter at have installeret programmet, oplevede den norske mobilavis, at systemet gik ned flere gange i forsøget på at arbejde sig gennem opstarten.

Hvis du selv vil afprøve udgaven, kan den hentes hos Google, men efter Amobils test lyder anbefalingen at vente lidt endnu.

Der er stadig masser af fejlmeddelelser, og udgaven er for ustabil til brug på en telefon, der anvendes til dagligt brug.

Hvis du slet ikke kan vente med at installere programmet, er der dog en mulighed for at nedgradere til KitKat, hvis du fortryder, fortæller Google.

Du kan i øvrigt se hele Googles keynote, hvor firmaet præsenterer nyheder, herunder Android L, her.

KitKat mod L

TekTv sammenligner en ældre Nexus 4-telefon, der kører Android 4.4 KitKat, med en helt ny-opdateret Nexus 5 med Android L.

I videoen kan du se, hvordan den nye version tager sig ud i praksis.

Google har på sin store Google I/O-konference præsenteret en hel vifte af nye produkter, der snart vil være på vej til dig. Se nyhederne her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere