Artikel top billede

Nyt værktøj: Fjern tv-reklamerne ved at knipse med fingrene

Playmute er et redskab, der kan blive til et mareridt for tv-stationernes reklameindtægter - men det er drømmen for sofa-kartofler.

Hvis Kickstarter-indsamlingen til Playmute når 100.000 dollar, kan de kommercielle tv-selskabers værste mareridt blive til virkelighed.

Playmute hjælper nemlig seerne med at slippe for reklamerne, der vises mellem og i tv-programmerne.

Via en kombination mellem hardware i form af en Android-baseret dongle, der kobles til fjernsynet, og en software-baseret app, får brugeren mulighed for at slå over på Youtube-klip eller en Netflix-serie, mens reklamerne kører lystigt på skærmen.

Det skriver Computerworlds svenske søsterside.

Klap og skift

Skiftet mellem reklameblok og Netflix sker ved, at brugeren knipser med fingrene, fløjter eller klapper.

Når reklamerne er færdige, så gentages processen, og app'en sørger for, at du genoptager den udsendelse, som reklamerne afbrød.

Playmute viser et lille udsnit på skærmen med de forskellige programmer.

På den måde kan brugeren hele tiden følge med i, hvornår reklamebloggen er forbi og ikke gå glip af noget.

I salgs-videoen for projektet kan du se, hvordan det fungerer i praksis.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere