Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen)

Kom på gratis Computerworld-konference: Bliv klog på it, forretning og sikkerhed

Mulighederne med mobilteknologien og udfordringerne for it-sikkerheden er to af de helt store drivere for it-drift og udvikling lige nu. Computerworld har samlet dem i én gratis konference. Og du er inviteret med. Se hvordan du deltager her.

Mulighederne med mobilteknologien og udfordringerne for it-sikkerheden er to af de helt store drivere for it-drift og udvikling lige nu. 

Samtidig forventes du som ansat eller leder af en it-afdeling både at kunne mestre teknologien og samtidig kunne bringe it tættere på forretningen - en opgave, som oftest lyder meget mindre kompleks, end den reelt er. 

Lyder de udfordringer bekendte? Så bør du deltage - helt gratis - på Computerworld Summit 2015 sammen med 499 andre it-professionelle. 

Temaet for 2015 er teknologi og forretning. På Summit handler det derfor om: 

- At få styr på kompleksiteten i it-afdelingen.

- At få erfaringer og høre om faldgrupper ved in- og outsourcing.

- At få nedbragt sin it-gæld i form af gammel hardware og udtjente applikationer.

- At beskytte sin virksomhed med den bedste it-sikkerhed - til prisen.

- At udnytte forretningens viden til at få bedre effektivitet, time-to-market og hurtigere innovation i sin it-afdeling.

- At få gjort sin virksomhed og sin forretning mobil uden at gå på kompromis med sikkerheden.

På dagen, 14. april, kan du desuden høre blive udfordret af den internationale taler Dietmar Dahmens keynote om mulighederne - og faldgruberne - ved mobility.

Samtidig har vi sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal virke i.

Derfor kan du blandt andet høre oplæg som:

- Forstå de mobile muligheder og hvad de betyder for klassisk it- af Ursula Krogsbøll fra Miracle A/S.

- Hvordan kan it-afdelingen blive mere forretningsorienteret - fortalt af Henrik Sølvsten fra Optimero.

- Hvad EU's databeskyttelsesdirektiv betyder for din virksomhed - af Henrik Andersen, IBAS og Hermanni Rask, Blancco.

I alt har du - helt gratis - adgang til i alt 12 foredrag og en god frokost. Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogen, som du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

På Computerworld Summit kan du desuden møde Droner.dk, som forhandler nogle af markedets mest populære droner - og som vil vise nogle af de mest spændende og nyeste modeller frem. 

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her