Artikel top billede

Kom på gratis Computerworld-konference: Bliv klog på it, forretning og sikkerhed

Mulighederne med mobilteknologien og udfordringerne for it-sikkerheden er to af de helt store drivere for it-drift og udvikling lige nu. Computerworld har samlet dem i én gratis konference. Og du er inviteret med. Se hvordan du deltager her.

Mulighederne med mobilteknologien og udfordringerne for it-sikkerheden er to af de helt store drivere for it-drift og udvikling lige nu. 

Samtidig forventes du som ansat eller leder af en it-afdeling både at kunne mestre teknologien og samtidig kunne bringe it tættere på forretningen - en opgave, som oftest lyder meget mindre kompleks, end den reelt er. 

Lyder de udfordringer bekendte? Så bør du deltage - helt gratis - på Computerworld Summit 2015 sammen med 499 andre it-professionelle. 

Temaet for 2015 er teknologi og forretning. På Summit handler det derfor om: 

- At få styr på kompleksiteten i it-afdelingen.

- At få erfaringer og høre om faldgrupper ved in- og outsourcing.

- At få nedbragt sin it-gæld i form af gammel hardware og udtjente applikationer.

- At beskytte sin virksomhed med den bedste it-sikkerhed - til prisen.

- At udnytte forretningens viden til at få bedre effektivitet, time-to-market og hurtigere innovation i sin it-afdeling.

- At få gjort sin virksomhed og sin forretning mobil uden at gå på kompromis med sikkerheden.

På dagen, 14. april, kan du desuden høre blive udfordret af den internationale taler Dietmar Dahmens keynote om mulighederne - og faldgruberne - ved mobility.

Samtidig har vi sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal virke i.

Derfor kan du blandt andet høre oplæg som:

- Forstå de mobile muligheder og hvad de betyder for klassisk it- af Ursula Krogsbøll fra Miracle A/S.

- Hvordan kan it-afdelingen blive mere forretningsorienteret - fortalt af Henrik Sølvsten fra Optimero.

- Hvad EU's databeskyttelsesdirektiv betyder for din virksomhed - af Henrik Andersen, IBAS og Hermanni Rask, Blancco.

I alt har du - helt gratis - adgang til i alt 12 foredrag og en god frokost. Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogen, som du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

På Computerworld Summit kan du desuden møde Droner.dk, som forhandler nogle af markedets mest populære droner - og som vil vise nogle af de mest spændende og nyeste modeller frem. 

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til herPremium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.