Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske MailPlatform sender 300 millioner mails om måneden

På kun tre år er danske MailPlatform gået fra at være en lille opstartsvirksomhed til nu at stå bag en online platform, der nu sender 300 millioner mails på vegne af kunderne hver måned.

MailPlatform er en online platform til mails - helt som navnet antyder det. Hver måned sender selskabet omkring 300 millioner mails på vegne af sine kunder, og det har kunder i over 65 lande, dog primært virksomheder i Danmark. 

Kunderne kommer, halvt om halvt, fra eksisterende kunders anbefalinger og gode placeringer i søgemaskinerne.

"Vi prøver helt enkelt at behandle andre, sådan som vi selv gerne vil behandles", fortæller stifter og administrerende direktør Kim Østergaard.

Virksomheden laver ikke noget opsøgende salg, men har alligevel tredoblet sin omsætning hvert år. 2015 ser ikke ud til at afvige fra tidligere år, hvilket betyder, at MailPlatform forventer en to-cifret millionomsætning i slutningen af året.

Udvikling, udvikling og udvikling

Danske MailPlatform beskæftiger 16 fuldtidsansatte, hvoraf de 11 er udviklere, der hver måned giver liv til tre til fire nye funktioner. Udviklerne er ansat i MailPlatform Development - et datterselskab i Makedonien.

"Kunderne elsker, vi lytter til deres ønsker, når nye funktioner bliver planlagt og fremtaget," fortæller Kim Østergaard og oplyser, at omkring halvdelen af alle nye funktioner bliver til på baggrund af ønsker fra deres kunder.

Blandt kunderne hos <span class="il">MailPlatform</span> er Boconcept, DB Schenker, Egmont, LEGO, Kop & Kande, TNS Gallup, Fitnessworld, Jensen's Bøfhus og UNICEF.

Dog har MailPlatform også lanceret en abbonnementsløsning direkte henvendt mindre virksomheder. <span class="il">MailPlatform</span> stiller en cloud løsning til rådighed, hvor du ved hjælp af indbyggede værktøjer som eksempelvis en drag-and-drop editor kan designe responsive kampagner.

Fra Danmark og ud i verden

"Vi har nu øvet os længe nok i Danmark og har fået fundamentet til at gå internationalt", fortæller Kim Østergaard. Han uddyber, at alt for mange online forretninger har for travlt med ekspansion udenfor grænserne, før der er styr på produktet og organisationen. Er produktet eller løsningen god nok, vil markedet også være tilstede lidt senere, mener han.

"Det har været vigtigt for mig, at vi ikke vokser hurtigere end vi fortsat kan være 100 procent selvfinansierende og samtidigt have solide sorte tal på bundlinien", konkluderer Kim Østergaard.

Udover 11 udviklere i Makedonien sidder de øvrige medarbejdere i Danmark på firmaets hovedkontor i den sydjyske by Vejen. Herudover er landecheferne i Norge og Sverige.

Den første internationale satsning bliver MailPlatform.net, der allerede har tiltrukket de første europæiske kunder. Samtidigt går firmaet rigtig i land i Norge, Sverige og Tyskland med organisationer.

"Hele vores nærliggende geografiske internationalisering, skal være på plads i 2015&#8243;, fortæller Kim Østergaard.

Blandt de mange danske kunder i porteføljen hos MailPlatform, er mange der agerer internationalt. Flere har udtrykt et behov for lokal support til deres datterselskaber. Det er den anden strategiske grund til internationaliseringen.

"Vi vil huskes for en fantastisk kundeservice, det gør forskellen i vores mindset. Samtidigt skal kunderne opleve en involvering i deres forretning. En involvering der udspringer af reel interesse og medmenneskelighed", konkluderer Kim Østergaard.

Læs også:

Her er fremtidens e-mail-løsninger fra Microsoft, IBM og Google




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere