Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

Danske MailPlatform sender 300 millioner mails om måneden

På kun tre år er danske MailPlatform gået fra at være en lille opstartsvirksomhed til nu at stå bag en online platform, der nu sender 300 millioner mails på vegne af kunderne hver måned.

MailPlatform er en online platform til mails - helt som navnet antyder det. Hver måned sender selskabet omkring 300 millioner mails på vegne af sine kunder, og det har kunder i over 65 lande, dog primært virksomheder i Danmark. 

Kunderne kommer, halvt om halvt, fra eksisterende kunders anbefalinger og gode placeringer i søgemaskinerne.

"Vi prøver helt enkelt at behandle andre, sådan som vi selv gerne vil behandles", fortæller stifter og administrerende direktør Kim Østergaard.

Virksomheden laver ikke noget opsøgende salg, men har alligevel tredoblet sin omsætning hvert år. 2015 ser ikke ud til at afvige fra tidligere år, hvilket betyder, at MailPlatform forventer en to-cifret millionomsætning i slutningen af året.

Udvikling, udvikling og udvikling

Danske MailPlatform beskæftiger 16 fuldtidsansatte, hvoraf de 11 er udviklere, der hver måned giver liv til tre til fire nye funktioner. Udviklerne er ansat i MailPlatform Development - et datterselskab i Makedonien.

"Kunderne elsker, vi lytter til deres ønsker, når nye funktioner bliver planlagt og fremtaget," fortæller Kim Østergaard og oplyser, at omkring halvdelen af alle nye funktioner bliver til på baggrund af ønsker fra deres kunder.

Blandt kunderne hos <span class="il">MailPlatform</span> er Boconcept, DB Schenker, Egmont, LEGO, Kop & Kande, TNS Gallup, Fitnessworld, Jensen's Bøfhus og UNICEF.

Dog har MailPlatform også lanceret en abbonnementsløsning direkte henvendt mindre virksomheder. <span class="il">MailPlatform</span> stiller en cloud løsning til rådighed, hvor du ved hjælp af indbyggede værktøjer som eksempelvis en drag-and-drop editor kan designe responsive kampagner.

Fra Danmark og ud i verden

"Vi har nu øvet os længe nok i Danmark og har fået fundamentet til at gå internationalt", fortæller Kim Østergaard. Han uddyber, at alt for mange online forretninger har for travlt med ekspansion udenfor grænserne, før der er styr på produktet og organisationen. Er produktet eller løsningen god nok, vil markedet også være tilstede lidt senere, mener han.

"Det har været vigtigt for mig, at vi ikke vokser hurtigere end vi fortsat kan være 100 procent selvfinansierende og samtidigt have solide sorte tal på bundlinien", konkluderer Kim Østergaard.

Udover 11 udviklere i Makedonien sidder de øvrige medarbejdere i Danmark på firmaets hovedkontor i den sydjyske by Vejen. Herudover er landecheferne i Norge og Sverige.

Den første internationale satsning bliver MailPlatform.net, der allerede har tiltrukket de første europæiske kunder. Samtidigt går firmaet rigtig i land i Norge, Sverige og Tyskland med organisationer.

"Hele vores nærliggende geografiske internationalisering, skal være på plads i 2015&#8243;, fortæller Kim Østergaard.

Blandt de mange danske kunder i porteføljen hos MailPlatform, er mange der agerer internationalt. Flere har udtrykt et behov for lokal support til deres datterselskaber. Det er den anden strategiske grund til internationaliseringen.

"Vi vil huskes for en fantastisk kundeservice, det gør forskellen i vores mindset. Samtidigt skal kunderne opleve en involvering i deres forretning. En involvering der udspringer af reel interesse og medmenneskelighed", konkluderer Kim Østergaard.

Læs også:

Her er fremtidens e-mail-løsninger fra Microsoft, IBM og Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere