Artikel top billede

Danske MailPlatform sender 300 millioner mails om måneden

På kun tre år er danske MailPlatform gået fra at være en lille opstartsvirksomhed til nu at stå bag en online platform, der nu sender 300 millioner mails på vegne af kunderne hver måned.

MailPlatform er en online platform til mails - helt som navnet antyder det. Hver måned sender selskabet omkring 300 millioner mails på vegne af sine kunder, og det har kunder i over 65 lande, dog primært virksomheder i Danmark. 

Kunderne kommer, halvt om halvt, fra eksisterende kunders anbefalinger og gode placeringer i søgemaskinerne.

"Vi prøver helt enkelt at behandle andre, sådan som vi selv gerne vil behandles", fortæller stifter og administrerende direktør Kim Østergaard.

Virksomheden laver ikke noget opsøgende salg, men har alligevel tredoblet sin omsætning hvert år. 2015 ser ikke ud til at afvige fra tidligere år, hvilket betyder, at MailPlatform forventer en to-cifret millionomsætning i slutningen af året.

Udvikling, udvikling og udvikling

Danske MailPlatform beskæftiger 16 fuldtidsansatte, hvoraf de 11 er udviklere, der hver måned giver liv til tre til fire nye funktioner. Udviklerne er ansat i MailPlatform Development - et datterselskab i Makedonien.

"Kunderne elsker, vi lytter til deres ønsker, når nye funktioner bliver planlagt og fremtaget," fortæller Kim Østergaard og oplyser, at omkring halvdelen af alle nye funktioner bliver til på baggrund af ønsker fra deres kunder.

Blandt kunderne hos <span class="il">MailPlatform</span> er Boconcept, DB Schenker, Egmont, LEGO, Kop & Kande, TNS Gallup, Fitnessworld, Jensen's Bøfhus og UNICEF.

Dog har MailPlatform også lanceret en abbonnementsløsning direkte henvendt mindre virksomheder. <span class="il">MailPlatform</span> stiller en cloud løsning til rådighed, hvor du ved hjælp af indbyggede værktøjer som eksempelvis en drag-and-drop editor kan designe responsive kampagner.

Fra Danmark og ud i verden

"Vi har nu øvet os længe nok i Danmark og har fået fundamentet til at gå internationalt", fortæller Kim Østergaard. Han uddyber, at alt for mange online forretninger har for travlt med ekspansion udenfor grænserne, før der er styr på produktet og organisationen. Er produktet eller løsningen god nok, vil markedet også være tilstede lidt senere, mener han.

"Det har været vigtigt for mig, at vi ikke vokser hurtigere end vi fortsat kan være 100 procent selvfinansierende og samtidigt have solide sorte tal på bundlinien", konkluderer Kim Østergaard.

Udover 11 udviklere i Makedonien sidder de øvrige medarbejdere i Danmark på firmaets hovedkontor i den sydjyske by Vejen. Herudover er landecheferne i Norge og Sverige.

Den første internationale satsning bliver MailPlatform.net, der allerede har tiltrukket de første europæiske kunder. Samtidigt går firmaet rigtig i land i Norge, Sverige og Tyskland med organisationer.

"Hele vores nærliggende geografiske internationalisering, skal være på plads i 2015&#8243;, fortæller Kim Østergaard.

Blandt de mange danske kunder i porteføljen hos MailPlatform, er mange der agerer internationalt. Flere har udtrykt et behov for lokal support til deres datterselskaber. Det er den anden strategiske grund til internationaliseringen.

"Vi vil huskes for en fantastisk kundeservice, det gør forskellen i vores mindset. Samtidigt skal kunderne opleve en involvering i deres forretning. En involvering der udspringer af reel interesse og medmenneskelighed", konkluderer Kim Østergaard.

Læs også:

Her er fremtidens e-mail-løsninger fra Microsoft, IBM og Google
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Stor regnskabsuge i vente: Dette skal du holde øje med, når it-giganterne aflægger regnskaber
Der er en stor regnskabsuge i vente. I de kommende dage vil Microsoft, Apple, Alphabet, Amazom og Facebook løfter sløre for deres regnskaber og forventninger til efteråret.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.