Fortalt til: Nicolai Devantier

Mennesker i IT

Udgivet 18. september 2015 kl. 11.45
Et par år efter vi havde solgt hele forretningen til Microsoft, forsøgte jeg at købe C5-programmet tilbage. 

Jeg savnede udviklingsarbejdet, og så savnede jeg at have et firma.

Da vi solgte Damgaard, gik det rigtig godt. Vi omsatte vist for halvanden milliard kroner og havde alle de penge, vi behøvede - og nok så vigtigt havde vi en virksomhed.

Men vi blev smigret af tilbuddet fra Microsoft, og så var der selvfølgelig en forpligtigelse over for vores aktionærer, hvilket var de primære årsager til, at vi solgte.

Bagefter havde vi endnu flere penge, men stod uden et firma. Det var en tom fornemmelse.

Derfor forsøgte jeg at købe C5 tilbage. Det var et fint lille program, og det havde været perfekt projekt for mig. 

Men Microsoft sagde desværre nej.
Erik Damgaard, tidliger medejer af Damgaard Data og hjernen bag ideerne i økonomistyrings-systemet C5.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Test: Kæmpestort gaming-headset er perfekt til dine lange Teams-møder - men har også nogle besværligheder
Længe før vi andre blev slået hjem til hjemmekontorets endeløse webmøder har gamerne gennemskuet behovet for komfortabelt grej. Så vi tog danske EPOS top gamingheadset med på arbejde. Læs testen her.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.