Artikel top billede

(Foto: unsplash)

Stor efterspørgsel efter dygtige it-supportere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på jagt efter et nyt job som it-supporter? Så læs med her.

It-support kan betyde en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver.

Ofte indebærer det et teknisk mindset, gode kompetencer indenfor it-support, en lyst og glæde ved at kommunikere og yde support i forskellige former og til forskellige mennesker.

Her er 10 spændende stillinger i danske virksomheder, der søger en eller flere it-supportere. 

1. ECCO Sko søger en it-supporter – Global IT Service Desk, Bredebro

ECCO is looking for an experienced and self-motivated IT Supporter for the Global Service Desk which is part of Group IT.

We are supporting ECCO users globally, including the local users on-site at ECCO Headquarter in Bredebro, Tønder and ECCOs Sales Office in Vejle. When needed, we also give onsite support at other locations – last year e.g. in Hamburg, Amsterdam, Portugal and the US.

Læs mere om jobbet her.

2. Forsvarets Efterretningstjeneste søger en systemadministrator til it-supportsektionen, Dragør

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger en dygtig og helhedsorienteret systemadministrator med gode kommunikative evner til et spændende job på en helt særlig arbejdsplads.

Som systemadministrator i IT-Supportsektionen får du ansvar for at vedligeholde et internt kommunikationssystem.

Du bliver ”flow-controller”, og du skal blandt andet oprette og tilpasse flows i samarbejde med FE´s informationshåndtering og andre dele af FE's organisation.

Læs mere her.

3. IUM søger en rutineret it-supporter med lyst til brugersupport, København

Hvis du har mere end almindeligt godt styr på alt, hvad der har med it at gøre, har du gode muligheder for at blive vores nye it-mand/kvinde.

Du skal indgå i den daglige drift og support af rundt regnet 140 medarbejdere, deres computere, mobiltelefoner, printere samt mødelokaler.

Det er et livligt og til tider hektisk miljø, hvor du formentlig vil få brug for alle de it-trick, du har lært.

Læs mere om jobbet her.

4. Zylinc søger it-supportkonsulent (Kommunikationsløsninger), Hellerup

Kunne du tænke dig at blive en del af et innovativt dansk firma i rivende fremgang?

Vi søger en it-supportkonsulent, som er uddannet datamatiker/datalog eller fra en anden teknisk uddannelse med flair for at arbejde med komplekse it-systemer.

Din opgave som it-supportkonsulent bliver at varetage daglig support og problemløsning af kundesager og tage ansvar for kunden i leverance-processen. Du vil desuden skulle indgå i et tæt samarbejde med udviklingsafdelingen.

Læs mere her.

5.Scan Global Logistics søger en it-supporter til Group IT, Kastrup

Scan Global Logistics A/S, en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder, søger en engageret it-supporter til Group IT, Kastrup.

Vi leverer it-løsninger til vores kontorer globalt, og der er tale om en stilling med en bred kontaktflade både nationalt og internationalt.

Du bliver en vigtig del af vores supportteam, hvor Group IT leverer løsninger til vores kontorer i hele verden.

Her er god mulighed for personlig og faglig udvikling, og du får indflydelse på både din egen dagligdag og afdelingens udvikling.

Læs mere her.

6. ATP Ejendomme søger en it-supporter, København

I vores arbejde med at investere i nye ejendomme og at udleje, indrette og administrere vores eksisterende cirka 85 erhvervsejendomme, har vi brug for stabil it-drift og tilfredse brugere af alle it-systemerne.

Vi søger derfor en person, der motiveres af at yde brugersupport til diverse it-systemer – software som hardware – og generelt at sørge for meget stabil it-drift. Som it-supporter skal du betjene alle ATP Ejendommes godt 80 medarbejdere og vores søsterselskab ATP Private Equity Partners’ cirka 15 medarbejdere. 

Læs mere her.

7. Nordic IT søger en erfaren supporter, Hellerup

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at forbedre vores kundeservice igennem it-support?

Har du en ambitiøs målsætning om at levere fremragende service til kunder, og kunne du tænke dig at arbejde i en it-virksomhed med support af softwareløsninger? Så vil vi glæde os til at høre fra dig.

Læs mere om jobbet her.

8. Vejdirektoratet søger en talentfuld it-koordinator med teknisk flair og erfaring med projekt- og leverandørstyring, Fløng

Kan du holde styr på mange opgaver og agere som en proaktiv koordinator og sparringspartner?

Er du en person med sans for detaljerne, der nyder at strømline processerne i dine ansvarsområder?

Så er det netop dig, vi søger til at hjælpe med at sætte struktur på afdelingens opgaver. It-udvikling er placeret i it-området, der også består af afdelingerne Strategi & Forretnings IT samt Drift & Support.

Læs mere her.

9. Systematic søger en teknisk supportmedarbejder med en serviceminded indstilling, Aarhus

Brænder du for at gøre en forskel, og vil du hjælpe os med at øge den værdi, vores kunder får ud af deres it-systemer?

Systematic søger en ansvarlig person, der er kundeorienteret og vil gøre alt for at give vores kunder den bedste mulige oplevelse, når de bruger Systematics Defence-produkter.

Du skal levere fremragende service til vores kunder og sikre, at oplysninger fra kunderne anvendes effektivt til at udvikle produktet med den rette funktionalitet i en unik kvalitet.

Læs mere her.

10. SPORT 24 søger en it-supporter til sportsbranchen (genopslag), Silkeborg

Med reference til it-chefen kommer du til at indgå i et engageret og dynamisk team. I teamet er der, udover dig, 8 andre engagerede it-folk, som hver dag arbejder på at løse de opgaver, som gør hele SPORT 24 endnu bedre.

Vi arbejder i en uformel organisation og elsker at løse udfordringer.

Der er sjældent to dage, som er helt ens, og heldigvis for det fordi det gør, at vi udvikler os, sammen. Men vigtigst af alt, så sætter vi pris på åbenhed, ærlighed og engagement. Det er nemlig vores DNA.

Læs mere her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Der er en masse ledige stillinger derude, og vi har udvalgt 10 it-stillinger fra hele landet, som du kan søge her og nu.

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu
På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu