Tårnhøj efterspørgsel efter dygtige projektledere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu

Der er rift om de dygtige it-projektledere, og der er masser af spændende job at få. Her har du 10 ledige it-projektleder-job, der er ledige lige nu.

Ofte betyder en projektleder-rolle et konkret ansvar for et projekt med et fastlagt mål og tidsperspektiv.

En projektleder skal ofte påtage sig rollen og opgaven for at planlægge, organisere og overordnet styre det givne projekt, så det ønskede mål nås.

Hvor projektet i sig selv ofte betyder en forandring og/eller en udvikling, stiller jobbet som projektleder ofte krav om gode kommunikations- og analyse-færdigheder.

Her er 10 spændende, ledige projektleder-stillinger i danske virksomheder.

DSB søger en it-senior project manager, Høje Taastrup
DSB's it-projekter har stor ledelsesmæssig og politisk bevågenhed, og der stilles høje krav til virkeliggørelsen af projekterne i organisationen.

Du gennemfører projekterne fra start til slut, definerer scope i samarbejde med forretningen, udarbejder succeskriterier, business case, projektplan og kravspecifikation, er ansvarlig for valg af leverandører, kontraktforhandlinger og leverancestyring.

Du følger op på alle aspekter undervejs, kommunikerer sikkert med projektets interessenter og sikrer projektets nedlukning og overdragelse til drift.

Læs mere her

Finansforbundet søger en digital projektleder, København
Du får ansvaret for at lede et antal digitale projekter fra start til slut i forhold til aftalt tid, kvalitet og økonomi.

Du bliver ansat i HR & forretningsudvikling, der består af 10 kolleger med ansvar for forretningsstrategi, digitalisering, analyser og personale. Du vil komme til lede projekt-teams fra alle husets områder.

Læs mere om jobbet her

Matas søger en teknisk projektkoordinator til Matas eCommerce, Allerød
Som teknisk projektkoordinator skal du kunne håndtere mange sideløbende projekter og opgaver på tværs af forskellige interne afdelinger og eksterne leverandører.

Det kræver, at du kan lide at have travlt og holde styr på mange bolde samtidigt.

Du vil komme til at initiere, beskrive, lede og drive mindre tekniske projekter med fokus på eCommerce og digital marketing.

Læs mere om jobbet her

Atea søger en transition manager, Ballerup eller Aarhus
Vil du være med til at arbejde med outsourcing af it-infrastruktur og implementering af vore nye kunder, så er Atea Operations & Services din fremtidige arbejdsplads.

Vi er allerede et stærkt hold, og vi søger endnu en stærk Transition Manager til at supplere vores team.

Transition manageren får ansvaret for at håndtere nye og eksisterende kunder, der ønsker at placere deres eksisterende it-infrastruktur i nogle af de mest kyndige og erfarne it-hænder på markedet.

Læs mere om jobbet og virksomheden her

Greener Pastures søger en senior projektleder, København
Brænder du for at stå i spidsen for innovative app-projekter? Vil du gerne levere nye spændende mobile løsninger til Danmarks største virksomheder?

Så kan det være, at det er dig, vi søger som senior projektleder. Som projektleder hos Greener Pastures får du en nøgleposition hos os. Du vil blive ansvarlig for leverancen i de enkelte projekter og for al kvalitet, forretningsmål og budget.

Læs mere her

Systematic søger en projektleder til Systematic Consulting, København
Som vores nye projektleder får du ansvar for at lede udvikling og implementering af komplekse softwareløsninger til kunder og samarbejdspartnere.

Du brænder for at spille dig selv på banen i vores kunders organisationer, og du kan videreudvikle forretningsforholdet til kunderne i forbindelse med igangværende projekter. Samtidig vil du deltage i vores salgs- og tilbudsaktiviteter.

Du kan få ansvaret for flere projekter ad gangen og for koordinering og optimering på tværs af projekter.

Du får ansvaret for at igangsætte og fuldføre projekterne til den aftalte tid og med det aftalte kvalitetsniveau i vores meget kundeorienterede miljø.

Læs mere her

KMD søger en project manager til graduate-program, Ballerup
We are looking for talented and ambitious candidates who hold a relevant master’s degree or an equivalent degree from universities like CBS, KU, AU, ITU or AAU.

We hire recently graduated and graduates who have no more than one year of work experience.

If you are one of the candidates we are looking for, you will be able to identify with among other things: Good communicative and collaborative skills. Analytically strong, organized with an outgoing attitude, a passion and drive to pursue a career in KMD.

Read more here.

Bloom søger en erfaren it-projektleder til DGI IT, Vingsted
Vi søger en erfaren it-projektleder til udviklingsafdelingen hos vores kunde DGI IT i Vingsted ved Vejle.

Du vil som projektleder i udviklingsafdelingen fungere som sparringspartner og forandringsagent i relation til organisationen - så at sige kunderne - og du vil være med hele vejen fra opstart af udviklingsprojekter til den endelige implementering i organisationen.

Du vil ligeledes få mulighed for at være med til at skabe og sætte dit præg på denne nyoprettede stilling med den viden og erfaring, du kan bidrage med.

Hermed vil du få et stort ansvar og en meget central rolle med fokus på succesfuld gennemførelse af de mangefacetterede it-løsninger i organisationen.  

Læs mere her

Kraftvaerk søger en senior it-projektleder , København
Vi søger en projektleder, der kan stå i spidsen for at levere forretningskritiske løsninger og være bindeled mellem kunder og Kraftvaerk.

Udover det står du for afrapportering, afdækning af kundens behov, kravspecifikation, løsningsbeskrivelser og ikke mindst rådgivning af kunden.

Hos os skal det være nemt at være kunde, og det skal du sikre gennem god kommunikation, fleksibilitet og evnen til at lytte til kundens behov.

Læs mere her

Humanpoint søger en digital senior projektleder til Encode, Odense

Vil du gerne arbejde i en international it-virksomhed i kraftig vækst?

Har du solid erfaring med digital projektledelse og er god til kundekontakt? Er du flydende i dansk og spansk i tale og på skrift?

Encode er en international it-virksomhed med kunder i over 30 lande. Det er en selvstændig stilling, hvor det er vigtigt, at du selv løber med bolden og kan vise vejen indenfor digital projektledelse.

Du vil være den ansvarlige for den daglige kontakt med kunderne og vil være med til at implementere komplekse digitale løsninger. Det er din opgave, at få skabt en god proces og at få et godt samarbejde med kunden hele vejen igennem projektet. 

Læs mere her


Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.
Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 populære it-job, som du kan søge netop nu

Er du på jagt efter et nyt it-job? Så er der en række nye muligheder her.

Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Her er 10 spændende jobopslag, hvis du er på jagt efter en QA-stilling
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Har du sort bælte i it-projektledelse? Så har vi fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Ildevarslende signaler præger den danske it-sektor: Væksten styrtdykker
It-komet 2020 Årets vækstkometer kan langt fra leve op til tidligere års markante fremgang i den danske it-branche. Væksten er i frit fald. Det sender en række ildevarslende signaler til it-virksomhederne på det danske marked.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kan Microsoft 365 styrke sikkerheden på hjemmearbejdspladsen?
Microsoft 365 er både Officeapplikationer og produktivitet – men også meget mere end det! Med Microsoft 365 får du faktisk adgang til en lang række sikkerhedsydelser, der kan øge modstandsdygtigheden i tilfælde af cyberangreb. Mange af tjenesterne er særligt velegnede til at styrke sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Samtidig gør Microsoft 365 det lettere at sikre adgangen til virksomhedens systemer, beskytte kundedata og forebygger, opsporer og automatiserer reaktioner på avancerede trusler. Microsoft 365 tilbyder over 50 forskellige sikkerhedsydelser, og denne guide er skrevet med henblik på at øge forståelsen for, hvordan de fungerer og kan være med til at optimere sikkerheden i din virksomhed.