Artikel top billede

Find dit nye it-salgsjob her: Her er otte job, der er ledige netop nu

Der er mange ledige it-job i øjeblikket. It-jobbank har her fundet otte spændende stillinger til sælgere i it-branchen.

Ønsker du et nyt job indenfor salg i it-branchen? Herunder finder du otte it-stillinger fra nogle af Danmarks mest interessante virksomheder.

Find dit nye job som salgschef, salgskonsulent eller specialist her.

Dustin søger en forretningsorienteret salgschef, Højbjerg (6.maj)

Har du solid salgserfaring fra it-branchen og evnen til at flytte og udvikle mennesker?

Så er du måske den salgschef, vi søger til at drive, coache og udvikle nogle af Danmarks dygtigste sælgere i it-branchen.

Med denne rolle har du alle muligheder for at skabe et solidt fundament til en god karriere hos en af Nordens førende it-forhandler, hvor det handler om at ”win as a Team”.

Læs mere om jobbet her

Italdel søger en presale consultant, Ballerup (1.maj)

Som person har du lyst til at prøve kræfter med en rolle, hvor din primære opgave vil være at lytte til vores kunder og partnere, så du forstår de udfordringer, de står overfor, i tæt samarbejde med vores sælgere.

På baggrund af indsamlede forretningskrav, skal du udarbejde det endelige designoplæg, inklusiv pris til kunden og herunder den interne business case.

Læs mere om jobbet her

Configit are seeking a presales consultant, Copenhagen (30.april)

As the next to join our Presales function in the Nordic region your primary responsibility is to support sales with technical expertise in customer cases – including building demos, POC’s, making presentations etc. You will primarily be working with existing customers, driving additional business opportunities, upgrades, extensions, new projects and customer satisfaction.

Read more here

Logos Consult søger en dynamics NAV-konsulent og presales-specialist, Allerød (27.april)

Vi søger en profil, der har nogle års erfaring som Dynamics NAV-konsulent og som har lyst til at benytte og udvikle sine kompetencer med henblik på at kunne bidrage både som konsulent, projektleder og som presales-specialist der kan understøtte vores salgsstyrke.

Du finder det spændende at finde løsninger, der dækker kundens behov, både ved at vælge den rigtige funktionalitet i standardprogrammet og ved at definere robuste programtilpasninger i samarbejde med vores udviklingsafdeling.

Læs mere om jobbet her

Fujitsu søger en BI & ERP sales specialist, Ballerup (27.april)

Med reference til salgsdirektøren for Public, som har fokus på salg af Fujitsus produktportefølje, får du som senior salgsspecialist ansvar for salg af Fujitsus applikationsløsninger.

Du har i første omgang primært fokus på de danske kommuner og regioner i Danmark, hvor du formår at etablere en strategisk dialog og evner at positionere Fujitsu som en professionel partner.

Du vil senere få mulighed for at udvide fokus til også at omhandle stat og andre offentlige virksomheder.

Læs mere her

Maersk Line is seeking an IT Contract and Vendor Manager, Copenhagen (28.april)

The IT Contract and Vendor Manager will have the accountability for managing a number of contracts with multiple vendors within IT software licencing. You will participate in the development and implementation of

Contract and Vendor Management strategies on a long-term basis. Furthermore, you will manage contract overviews and contract life cycles and have the overall responsibility for ensuring that contracts and vendors are optimised, as well as driving service optimisation efforts.

Read more here

Zendesk are seeking a Senior Account Executive, Copenhagen (7.maj)

We are seeking a high-performing Senior Account Executive who is responsible for creating, managing and closing opportunities within a territory.

This person must demonstrate all the behaviours associated with a high performance sales culture, specifically prospecting for new business, upsell and cross-sell within our extensive install base and delivering results against a quota.

Read more here

KMD søger en Sales Specialist, Ballerup, Aarhus, Aalborg og Odense (10. juni)

Er du en mester i at finde ny forretning hos både eksisterende og nye kunder, både licensmæssigt og forretningsmæssigt og herigennem opnå salg?

Vil du være en del af en forretningsenhed, hvor det går stærkt og hvor vi har fokus på vækst, mens vi har det sjovt? Hvis ja, så er du vores nye kollega i ”Products & Services”, hvor vi søger en kompetent software salgsspecialist.

Læs mere om jobbet her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere

Skal der ske noget nyt i din karriere, kan du overveje en af disse stillinger.

Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Bliv Mr Robot hos Visma - eller søg et af de ni andre ledige it-job, som vi har fundet til dig
Find dit nye drømmejob i påsken: Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu