Artikel top billede

På jagt efter nyt job? Masser af attraktive it-stillinger ledige lige nu - se nogle af dem her

Her er samling spændende it-stillinger, der lige nu er ledige hos en række attraktive danske virksomheder

Der er efterspørgsel efter stærke it-kompetencer hos mange danske virksomheder, og herunder finder du et udpluk af interessante ledige stillinger.

Går du med overvejelser om et muligt jobskifte, kan du nemt via dette link oprette en "Jobagent", der matcher dine kompetencer.

Compugroup Medical Denmark søger en erfaren softwareudvikler, Aarhus (17.maj)

CGM søger en dygtig og erfaren udvikler til udvikling af fremtidens sundhedssystemer til den primære sektor.

Du kommer til at arbejde med de dygtigste folk på området og med mange spændende teknologier inden for applikationsudvikling, webteknologi og serviceinfrastruktur.

Vær med til at skabe den største landvinding nogensinde inden for sundhedssystemer på det danske marked.

Læs mere her

CubeIO søger en grafiker, Høje Taastrup (27.april)

Vi, CubeIO A/S, søger en engageret og detaljeorienteret grafiker, der gerne vil være en del af et product management-team, som i fællesskab står for at opretholde og innovere på vores mobilløsninger indenfor telefoni- og mobilbranchen.

Du vil derfor få stor indflydelse på beslutninger i virksomheden samt være en del af hele processen fra start til slut, hvor du også vil blive en del af innovationen.

Læs mere her

FlexDanmark søger en direktør, Aalborg (6.maj)

Direktøren skal som chef i en politisk styret organisation sikre konstruktive samspil med bestyrelsen, strategigruppen, ledere og medarbejdere om organisationens udvikling og herunder være garant for både en ubetinget stabil og sikker drift af organisationens kritiske systemer samt prioritering og realisering af udviklingsindsatser.

Læs mere her

Dustin søger en forretningsorienteret salgschef, Højbjerg (6.maj)

Vi søger en engageret og resultatorienteret salgschef til vores SMB-afdeling, hvor der er ambitiøse målsætninger for de kommende år.

Du bliver ansvarlig for at lede og motivere en gruppe på seks-otte erfarne account managers.

Det bliver således jeres fælles opgave at blive kundens foretrukne it-samarbejdspartner på baggrund af professionel rådgivning, løsningshåndtering, kundepleje og individuel behovsafdækning.

Læs mere her

Nordic IT søger en dedikeret supporter, Hellerup (10.maj)

Du bliver en del af et supportteam, hvor god atmosfære og arbejdsmoral er en del af kulturen. I jobbet indgår du i vores servicedeskteam, hvor du giver vores kunder 1. og 2. level support.

Dine arbejdsopgaver vil variere fra daglig telefonsupport til kundeinstallationer og vedligeholdelse.

Derfor er det afgørende, at du befinder dig godt i et job med varierende arbejdsopgaver. Endvidere skal du være indstillet på en del rejseaktivitet og deltagelse i vores hotline-vagtordning.

Læs mere her

Energinet are seeking an Information Security Manager for joint Nordic operational unit, Copenhagen (3.maj)

You will be overall responsible for Information Security at the Nordic RSC, for driving the information security agenda and deliver information security oversight over the Nordic RSC in cooperation with the four national TSOs. At the same time you will interact as the link between the Information Security Department in the Danish host TSO, Energinet, and the specialists in the four TSOs. Furthermore you will take part in the European cooperation related to Information Security.

Read more about the job here

EPICO søger junior-softwareudviklere, Ballerup eller Aarhus (17.maj)

Vores kunder består primært af store og mellemstore virksomheder, som generelt er langt fremme på den tekniske front. Derfor vil du, som konsulent, arbejde med nye og tidssvarende værktøjer og processorer.

Du vil oftest skulle indgå i et team af erfarne udviklere, hvor evnen til at kommunikere og samarbejde vægtes højt. Jobbet som new tech-konsulent indebærer, ud over at løse konkrete udviklingsopgaver, at du er i stand til at bidrage med viden om nye værktøjer som elasticsearch, .Net Core, Angular, React native etc.

Læs mere om jobbet her.

Sikkerhedsstyrelsen søger en erfaren dataarkitekt, Esbjerg (27.april)

Du skal hjælpe os med at være endnu mere progressive og innovative i forhold til anvendelse af data. Men du skal samtidig være velfunderet i opbygning af governance og være i stand til at sikre vores fremtidige fundament for at være en innovativ og datadrevet myndighed.

Du skal på den anden side også være en solid datahåndværker, som kan udarbejde rapporter og løsninger til organisationen ud fra organisationens behov.

Vi leder efter en erfaren hands-on dataarkitekt, der kan bidrage til vores digitale transformation.

Din rolle er at optimere vores kerneforretning ved hjælp af data og din kompetente procesforståelse. Du får mulighed for at sætte dit eget fodaftryk og sikre, at vi kan styrke Sikkerhedsstyrelsens kerneforretning med bedre brug af data og dataværktøjer.

Læs mere her

eSmiley søger en proaktiv projektleder til interne projekter, København (17.maj)

I rollen som projektleder er dit primære ansvar at drive forskellige typer af projekter.

Det kan også dreje sig om projektledelse på udvikling og implementering af interne it-systemer, udarbejdelse af interne politiker/guidelines eller ad hoc-opgaver i forbindelse med afdelingens strategiske fokus.

Gennem dine projekter har du en daglig kontakt med mange typer af interessenter, både interne og eksterne. Derfor er det vigtigt, at du har let ved at opbygge stærke relationer og er vant til at navigere sikkert i krydsfeltet mellem bidragsydere, der har hver deres fokus.

Læs mere her

Moment søger en it-rekrutteringskonsulent, København (9.maj)

Som it-rekrutteringskonsulent i Moment Digital Solutions, bliver du ansvarlig for at afdække og løse kundernes behov for medarbejdere til en bred vifte af it-stillinger.

Du vil skulle løse både selection og search-opgaver, med fokus på at finde det helt rette match af it-medarbejdere indenfor analyse, design, udvikling, test, support og meget mere.

Derudover arbejder Moment også i høj grad med fleksible it-konsulenter, som vi kalder Young Digitals.

Her får du også mulighed for at blive en del af opgaverne med at sikre de rette leverancer til kunderne.

Læs mere om jobbet her

Hvis disse stillinger ikke fanger din interessere, kan du finde mange andre spændende jobstillinger på it-jobbank. Klik her

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital vækst 2024

På Digital Vækst 2024 bringer vi danske virksomheders organisation, forretning og data i spil samt spejler dem i det, som teknologipartnerne bringer til fadet. Konferencen bliver tætpakket med dygtige digitale ledere og frontkæmpere fra ind- og udland. De har én opgave på dagsordenen: At inspirere dig til at træffe de rigtige forretningsmæssige, teknologiske og strategiske valg i 2024, som kan sikre vækst for dig.

19. marts 2024 | Læs mere


Cyber Threats 2024: Sådan arbejder de IT-kriminelle – og sådan beskytter du dig

De cyberkriminelle har udviklet sig betydeligt, arbejder professionelt, fleksibelt og udnytter hinandens specifikke kompetencer – omtrent som en velsmurt koncern med klar ansvarsfordeling – og har ofte en klar politisk eller kommerciel motivation. Det stiller også nye krav til din tilgang til cybersikkerhed, og på Cyber Threats 2024 får du viden, som gør dig i stand til bedre at prioritere, planlægge og eksekvere en tidssvarende cybersikkerhedsstrategi.

20. marts 2024 | Læs mere


AI Impact Day: Har du styr på risiko og governance – og er du klar til AI Act?

AI og Machine Learning har for længst gjort sit indtog i centrale, kritiske forretningssystemer, og både udviklere, platformleverandører og koncerner er begyndt at udforske mulighederne. På dette eksklusive event dykker vi ned i AI's indflydelse på fremtidens forretnings- og IT-drift. Men vi ser også på, hvordan du mest effektivt arbejder med governance og risikostyring på dine AI-projekter.

21. marts 2024 | Læs mere





Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job som er ledige lige nu: Søg dem her

Der er en masse ledige stillinger derude, og vi har udvalgt 10 it-stillinger fra hele landet, som du kan søge her og nu.

Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge nu
Tag det næste skridt i din karriere: Her er 10 spændende stillinger, som du kan søge lige nu
På udkig efter nyt job? Vi har fundet 10 ledige stillinger til dig
Vi har fundet 10 fristende it-stillinger til dig - søg dem lige her

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu