Artikel top billede

Den mindre Macbook Pro (2016-2017) uden Touch Bar kan få batterikvaler

Nogle Macbook Pros har batteri-fejl: Se om din model er berørt

Apple tilbyder en gratis udskiftning af batteriet i de berørte laptops.

Apple har siden i fredag tilbudt kvit og frit at udskifte batteriet den 13 tommer store variant af Macbook Pro uden Touch Bar.

Helt specifikt er de berørte modeller fremstillet mellem oktober 2016 og oktober 2017.

Fra Apples supportside lyder det, at en komponent i disse laptop-modeller kan fejle. Dette kan få batteriet til at bule inde i bærbaren.

Se også: Stortest af Macbook Pro 13: Her er dommen efter ni måneders test

Apple pointerer her samtidigt, at fejlen ikke udgør nogen sikkerhedsmæssig issue. Tech-giganten har derfor heller ikke tilbagekaldt modellen, men lægger det op til køberne frivilligt at indsende deres enheder.

Selve udskiftningen af batteriet foregår på Apples regning.
Vil du undersøge, hvorvidt din Macbook er berørt af problemet, kan du indtaste dit produkts serienummer på følgende side.

Skulle din Macbook være en af de berørte laptops, kan modellen indsendes til reparation hos Apples autoriserede Service Prøv der. Dem finder du her.

Apples reparationsprogram vil være tilgængelig frem til oktober 2021. Apple oplyser, at en eventuel service på maskinen ikke vil forlænge garantien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere