Artikel top billede

Disse fem danske virksomheder har lige nu stort behov for dygtige it-folk. Kunne det være noget for dig?

Disse fem danske virksomheder er lige nu stort bekneb for dygtige it-folk og søger folk i stor stil.. Måske er det noget for dig.

KMD

Med sloganet ”Love it_Live it” beskriver KMD sig selv om Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. KMD søger blandt andet en technology director, it-supporter og en senior test consultant.

Lyder det som noget for dig eller vil du blot læse mere om stillingerne, så klik dig videre her og læs alle stillingsopslagene her.

Netcompany

Hos Netcompany vægtes det sociale fællesskab højt.

Selv beskriver selskabet, at der ikke findes et sted i it-branchen, som prioriterer det sociale højere end her.

Fra legendariske fester, fredagsbarer og teamevents til sportsklubber, gaming-nights, wakeboard og meget andet. Aktive stillinger er eksempelvis nyuddannede bachelor- eller diplomingeniører eller erfarne it-konsulenter.

Find de ledige stillinger her.

Itadel

Virksomheden beskriver sig selv om en af Danmarks absolut førende it-outsourcing-virksomheder. Itadel tager ansvaret for driften af de kritiske it-platforme, som er afgørende hos nogle af de største virksomheder i Danmark.

Det betyder, at selskabet bygger og sikrer de vigtige systemer, som danske virksomheder anvender til at drive deres forretninger med.

Itadel er lige nu på jagt efter blandet andet en contract manager, en intern driftkonsulent og en overvågningsspecialist.

Find alle de ledige stillinger her.

Systematic

Virksomheden har ét klart mål, nemlig at forbedre verden med exceptionel software.

Systematic arbejder på et fundament af tillid, hvor der er frihed og ansvar til at træffe beslutninger i hverdagen.

Hos Systematic brænder man for at gøre en forskel man tør udfordre teknologien, hinanden og sig selv.

Lige nu søger selskabet blandt andet en projektleder med fokus på underleverandørstyring, en erfaren java-udvikler og en full-stack-udvikler til forsvarsprojekt. Lyder det interessant?

Læs alle stillingerne her.

Maersk Line

What we do is more than shipping. We deliver promises. Promises from customers and businesses all over the world.

Maersk Line is the world’s largest container shipping company, known for reliable, flexible and eco-efficient services. We operate 610 container vessels and provide ocean transportation in all parts of the world.

But not only do we power some of the world’s largest ships – we also propel the growth ambitions of businesses and individuals all over our planet.

Every day our 7,000 seafarers and 25,000 land-based employees at 374 offices share their expertise with our customers around the world to optimize their supply chains, maximize their distribution networks and most of all realize their business potential.

We are devoted to creating simple and reliable solutions for our partners, continuously lifting industry standards and enabling global trade in the most sustainable manner possible.

Read more about the jobs at Maersk Line here

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et CV eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante it-stillinger der matcher dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere