Artikel top billede

Det nye Outlook vil påminde brugerne, når en faktura skal betales

Microsofts splinternye Outlook får mange nye funktioner: Vil kunne holde styr på dine fakturaer og møder

En stribe smarte features finder vej til din indbakke med Microsofts nye Outlook-opdatering.

Bare en uge efter at Google kunne fremvise nye forretningsorienterede nyheder i det nye Gmail, svarer Microsoft igen med en stribe nyheder til selskabets Outlook-applikationer til både Windows, macOS, Android, iOS og net.

Nyhederne i det Outlook vil hovedsageligt kredse omkring smarte kalenderfunktioner.

Automatiske påmindelser vil nu minde brugerne om regninger, der skal betales, mens der kommer bedre kontrol over møder og mødefaciliteter i det nye Outlook.

De nye features vi udrulles fra den uge samt over resten af måneden.

Se også: Google skruer op for privacy i kæmpe forbedring af Gmail: Her er de nye funktioner

Styr på møder og betalinger

Modtager du en faktura per mail, vil Outlook nu begynde at identificere dem som betalinger der skal foretages.

Den nye feature vil minde om den måde, hvorpå fly- og hotelbookinger samt pakkeforsendelser automatisk genkendes og moniteres i Outlook i dag.

Modtager du en regning, vil Outlook automatisk tilføje en påmindelse i kalenderen to dage inden, at fakturaen forfalder.

I Outlook til Windows bringer Microsoft nye forretningsfunktioner på banen.

Når et møde er planlagt, vil Outlook automatisk foreslå mødelokaler eller konferencerum ud fra dine mest benyttede lokationer.

Foregår mødet ud af huset, vil Outlook automatisk finde adressen på det aftalte mødested og tilføje det til kalenderaftalen.

En notifikation til mødet vil nu orientere dig om trafikforholdene på vej til mødet og ud fra disse fortælle dig, hvornår du skal afsted.

Det nye Outlook gør det også enklere at organisere aftaler på tværs af tidszoner, med mulighed for at tildele op til tre tidszoner til et kalenderemne – eksempelvis en flyvetur med en mellemlanding.

Nyt til mobilen

Outlook til iOS og Android får også nye features med blandt en kommende synkronisering af mail-kladder på tværs af enheder.

Microsfts Office Lens-teknologi finder også snart vej til apps’ene, hvilket betyder at du kan affotografere tekst fra eksempelvis white-boards eller notesbloken og få dem automatiske justeret og beskåret.

I juni måned tilsigter Microsoft også at få bragt favoritkontakterne til mobilen.

Du kan få det fulde overblik over samtlige af Outlook-nyhederne her på Microsofts 365-blog.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere