Handelsbetingelser for samarbejdspartnere

Generelle vilkår og betingelser

Generelle betingelser for annoncering:


Online annoncemateriale skal være modtaget inden kl. 10.00, tre hverdage før kampagnens påbegyndelse på kundeservice@cw.dk. Bannermaterialet til ejerskaber/wallpapers skal leveres 5 dage før opstart.

Annoncebannere til Computerworlds sites må ikke udformes på en måde, som kan forveksles med redaktionelt indhold. Såfremt denne regel tilsidesættes, forbeholder redaktionen sig ret til, uden varsel at fjerne annoncebanneret fra sitet.

Bannere på Computerworlds sites hostes via Google Ad Manager.
Computerworld er medlem af Danske Medier og følger de gældende retningslinjer herfra. Se: http://danskemedier.dk/maalinger/

Se materialedeadline for hver enkelt printudgivelse her: https://www.computerworld.dk/fil/200475

Eventuelle annulleringer skal ske skriftligt, og være Computerworld i hænde senest 10 arbejdsdage før annoncedeadline. Såfremt Computerworld, efter materialedeadline, modtager anmodninger om ændringer af annoncer, bortfalder reklamationsretten for annoncefejl, der er afstedkommet heraf.

Indsigelser vedrørende eventuelle annoncefejl skal ske skriftligt og være Computerworld i hænde senest 8 dage efter udgivelsesdatoen. Såfremt aftalte indrykninger ifølge en ordrebekræftelse ikke overholdes inden for et år, tilbagefaktureres eventuelle rabatter til gældende listepris.

Alle reklamationsrettigheder bortfalder, såfremt de angivne frister overskrides.

I øvrigt henvises til den aktuelle medieinformation, se her: https://www.jobindexmedia.dk/medieinformationer

Generelle betingelser for partnerskaber på events:


Tilmelding til Computerworlds events & konferencer er bindende, og kan senest annulleres 3 måneder før afholdelse.
Annulleres et event efter denne deadline, betales for den allerede afholdte markedsføring, som afhænger af hvor tæt på eventdatoen, der annulleres. En tilmelding kan på ingen måde annulleres, når der er en måned eller mindre til eventdatoen.

Generelle betingelser for lead generering.


Når aftalen om lead-genering indgås og Computerworld har modtaget whitepaper, igangsættes kampagnen og denne kan derfor kun afbestilles mod betaling af det allerede udførte arbejde.

Betalingsbetingelser:


Den normale kredittid for annoncering og årsaftaler er netto kontant fra fakturadato +8 dage medmindre andet er aftalt skriftligt.

Den normale kredittid for event & konferencer er netto kontant fra fakturadato fremsendt 30 dage inden afholdelse. Fakturabeløb forfalder til betaling 14 dage før afholdelse.

Ved overskridelse af forfaldsdatoen forbeholder Computerworld sig ret til at opkræve et rykkergebyr og beregne en rente på 1,5 % pr. måned.

Alle priser er ekskl. moms medmindre andet angives.

Computerworlds ejerskab og kundens brugsret:


Computerworld har den fuldstændige ophavsret, adkomst og alle andre rettigheder til sine produkter, herunder retten til personoplysninger og anden data, som indsamles og opbevares i forbindelse med produkterne. Computerworld ejer således, og er dataansvarlig for personoplysningerne, som behandles i forbindelse med produkterne.

Du/din virksomhed har ret til at bruge Computerworlds produkter i det omfang og på de betingelser, som det er aftalt mellem parterne, herunder ret til at tilgå de relevante personoplysninger. Du er selvstændigt dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles fra Computerworld af dig/din virksomhed.

Efter videregivelse til dig opbevarer og behandler Computerworld fortsat de videregivne data og personoplysninger i forbindelse med produkterne. Computerworld bevarer således ejendomsretten til data i forbindelse med produkterne og er fortsat selvstændigt dataansvarlig for personoplysninger, som Computerworld behandler i forbindelse med produkterne.

Kontakt os:


Kontakt os på mail kundeservice@cw.dk og/eller på telefon 77 300 300.

Click here for English




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere