Artikel top billede

(Foto: Photo by Lastly Creative on Unsplash)

Australiere prøvekører det nye gratis-Spotify: Her kan brugerne slippe for reklamerne med et klik

En ny feature er et sats for Spotify: Her kan brugerne af streaming-tjenesten spole videre, så snart en reklame dukker op.

Spotify afprøver i disse uger en ny feature på det australske markeder. Her kan brugerne af gratis-versionen af Spotify slippe for reklamer, ved at spole frem, når de dukker op.

I stedet for at skulle lytte til eller se et reklamespot af en fast varighed, kan lytterne vælge at vende direkte tilbage til musikken.

Funktionen, som fortsat lever som forsøgsordning udelukkende i Australien, bliver kaldt ’Active Media’. Det skriver Techcrunch.

For annoncører, hvis reklamer ikke bliver set eller hørt til fulde, vil annoncen være gratis.

Læs også: Spotify fortsætter med at tabe penge – en del af forklaringen skal findes i GDPR

Trækket beskrives som værende dristigt, da Spotify her vil tjene mindre på de enkelte brugere. Tiltaget vil til gengæld give Spotify indsigt i, hvilke reklamer der bliver set eller hørt til fulde – en indsigt som vil kunne benyttes til at forbedre brugeroplevelsen.

Danielle Lee, direktør for partnerskabsløsninger hos Spotify, beskriver det netop som et forsøg på at få analyseret reklamerne og skræddersyet dem til lytterne.

”Vore hypotese går på, at vi kan bruge vores streaming-oplysninger til at levere en mere personlig oplevelse samt engagerede brugere til vores annoncører. Det vil give bedre resultater for deres brands.” lyder det fra hende.

Spotify oplyser, at funktionen stadigt er en prøveordning, men bliver erfaringerne positive, vil Spotifys gratis-brugere kunne slippe få de mest irriterende reklamer i fremtiden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere