Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Hele tre nye iPhone X lignende modeller kommer i spil til efteråret

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Tre nye iPhone-varianter er på vej næste måned. Fælles for dem bliver, at de vil dele iPhone X’s fuldskærmsdesign.

Der kommer ikke bare en, men tre afløsere til Apples eksisterende iPhone X, når selskabet efter forventningerne præsenterer efterårets kollektion af iPhones.

Det erfarer Bloomberg, som underbygger eksisterende rygter om en kommende iPhone-trio fra tech-giganten.

Familien vil byde på en direkte afløser til den dyre iPhone X som samtidigt vil ledsages af en plus-variant med et gigantisk 6,5 tommer display ombord. Den store model rygtes til at få særlige multitasking-funktioner som kan udnytte det store display til at vise to apps side om side.

Afløseren til iPhone 8 får også et iPhone X lignende look, med en væg-til-væg display der vil strække sig over 6,1 tommer. Den vil dog være billigere, hvilket gør at den vil undvære stål og glasdesignet samt OLED-displayet fra iPhone X og i stedet få et enklere aluminiumsydre og et LCD-display.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret

Fælles for den nye kollektion bliver, at hjemknappen skrottes til fordel for swype-betjening samt Face-ID til oplåsning af telefonen.

Med mobilerne vil Apple også præsenere en ny, kraftigere processor, givetvis døbt A12 med fornyede kræfter til telefonerne.

Med de nye iPhones vil Apple samtidig introducere en ny farvepalette som vil inkludere farver som grå, hvid, blå, rød og orange. Vedholdende rygter om dual SIM kompatibilitet bliver også nævnt på bordet

Sammen med de nye smartphones forventes Apple at løfte sløret for to nye iPads i pro-familien. Her forventes to modeller i størrelserne 10,5 og 12,9 tommer med et slankere og lettere ydre end hidtil. Her vil det også være Face-ID og swype-bevægelser der skal overtage Home-knappens funktioner.

Læs også: Apple ser ud til også at ville skrotte jack-stikket i næste runde af iPads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.