Artikel top billede

Hele tre nye iPhone X lignende modeller kommer i spil til efteråret

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Tre nye iPhone-varianter er på vej næste måned. Fælles for dem bliver, at de vil dele iPhone X’s fuldskærmsdesign.

Der kommer ikke bare en, men tre afløsere til Apples eksisterende iPhone X, når selskabet efter forventningerne præsenterer efterårets kollektion af iPhones.

Det erfarer Bloomberg, som underbygger eksisterende rygter om en kommende iPhone-trio fra tech-giganten.

Familien vil byde på en direkte afløser til den dyre iPhone X som samtidigt vil ledsages af en plus-variant med et gigantisk 6,5 tommer display ombord. Den store model rygtes til at få særlige multitasking-funktioner som kan udnytte det store display til at vise to apps side om side.

Afløseren til iPhone 8 får også et iPhone X lignende look, med en væg-til-væg display der vil strække sig over 6,1 tommer. Den vil dog være billigere, hvilket gør at den vil undvære stål og glasdesignet samt OLED-displayet fra iPhone X og i stedet få et enklere aluminiumsydre og et LCD-display.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret

Fælles for den nye kollektion bliver, at hjemknappen skrottes til fordel for swype-betjening samt Face-ID til oplåsning af telefonen.

Med mobilerne vil Apple også præsenere en ny, kraftigere processor, givetvis døbt A12 med fornyede kræfter til telefonerne.

Med de nye iPhones vil Apple samtidig introducere en ny farvepalette som vil inkludere farver som grå, hvid, blå, rød og orange. Vedholdende rygter om dual SIM kompatibilitet bliver også nævnt på bordet

Sammen med de nye smartphones forventes Apple at løfte sløret for to nye iPads i pro-familien. Her forventes to modeller i størrelserne 10,5 og 12,9 tommer med et slankere og lettere ydre end hidtil. Her vil det også være Face-ID og swype-bevægelser der skal overtage Home-knappens funktioner.

Læs også: Apple ser ud til også at ville skrotte jack-stikket i næste runde af iPads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere