Artikel top billede

Hele tre nye iPhone X lignende modeller kommer i spil til efteråret

Alt tyder på, at Apple helt vil droppe home-knappen i sine kommende produkter

Tre nye iPhone-varianter er på vej næste måned. Fælles for dem bliver, at de vil dele iPhone X’s fuldskærmsdesign.

Der kommer ikke bare en, men tre afløsere til Apples eksisterende iPhone X, når selskabet efter forventningerne præsenterer efterårets kollektion af iPhones.

Det erfarer Bloomberg, som underbygger eksisterende rygter om en kommende iPhone-trio fra tech-giganten.

Familien vil byde på en direkte afløser til den dyre iPhone X som samtidigt vil ledsages af en plus-variant med et gigantisk 6,5 tommer display ombord. Den store model rygtes til at få særlige multitasking-funktioner som kan udnytte det store display til at vise to apps side om side.

Afløseren til iPhone 8 får også et iPhone X lignende look, med en væg-til-væg display der vil strække sig over 6,1 tommer. Den vil dog være billigere, hvilket gør at den vil undvære stål og glasdesignet samt OLED-displayet fra iPhone X og i stedet få et enklere aluminiumsydre og et LCD-display.

Se også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret

Fælles for den nye kollektion bliver, at hjemknappen skrottes til fordel for swype-betjening samt Face-ID til oplåsning af telefonen.

Med mobilerne vil Apple også præsenere en ny, kraftigere processor, givetvis døbt A12 med fornyede kræfter til telefonerne.

Med de nye iPhones vil Apple samtidig introducere en ny farvepalette som vil inkludere farver som grå, hvid, blå, rød og orange. Vedholdende rygter om dual SIM kompatibilitet bliver også nævnt på bordet

Sammen med de nye smartphones forventes Apple at løfte sløret for to nye iPads i pro-familien. Her forventes to modeller i størrelserne 10,5 og 12,9 tommer med et slankere og lettere ydre end hidtil. Her vil det også være Face-ID og swype-bevægelser der skal overtage Home-knappens funktioner.

Læs også: Apple ser ud til også at ville skrotte jack-stikket i næste runde af iPads
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere