Artikel top billede

(Foto: Nicolas Herrbach)

Har du lysten og potentialet til at blive en leder? Her er syv spændende ledige leder-job

Drømmer du om at forløse dit lederpotentiale? Så har vi fundet syv ledelses- og management stillinger, som du kan søge netop nu.

God ledelse dækker blandt andet over at forme fremtiden, omsætte strategi til handling, engagere og skabe deltagelse samt investere i sig selv. Er det tanker, du går med?

Her har du syv spændende management-/lederstillinger, som er ledige lige nu.

1. Energinet søger en it-leder, Fredericia

Du får som afdelingsleder mulighed for at sætte dit eget præg på det fremtidige SAP-landskab i Energinet.

Dine primære opgaver er at sikre, at vi har de rette ressourcer til rette tid for at understøtte vores interne SAP-afdeling samt at udvikle og motivere dit team med henblik på at opnå en høj grad af motivation og arbejdsglæde.

Samtidig står du i spidsen for at modne vores SAP-leveranceprocesser og sikre stabile og effektive leverancer på SAP-området.

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt, at du kan kommunikere klart og entydigt med alle, såvel medarbejdere som lederkolleger, egen chef og andre interessenter - samtidig med at du er en god sparringspartner for program- og projektledere samt forretningsejeren for SAP.

Læs mere om jobbet her.

2. DFF-EDB A.m.b.a søger en teamleder, Kolding

Sætter du altid kunden i centrum og en ære i at yde faglig assistance og rådgivning af højeste kvalitet?

Brænder du for at hjælpe kunder og kunne du tænke dig at være teamleder med produktansvar for vand- og fjernvarmebranchens mest udbredte hostingløsning?

I forlængelse af en omorganisering af vores tekniske service søger vi en it-supporter/tekniker, der brænder for at levere god it-support og som samtidig vil påtage sig ansvaret som teamleder for et mindre supportteam.

Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til vores konsulent- og supportchef.

Læs mere om jobbet her.

3. Unik System Design søger en teamleder, Vejle

Til Unik søger vi en teamleder, der vil få ansvaret for 15 medarbejdere, der beskæftiger sig med kundesupport, konsulentopgaver og test og kvalitetssikring.

Området er en del af Unik Advosys som beskæftiger i alt 36 personer. Stillingen er nyoprettet.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere, der forsat ønsker at udvikle både faglige som personlige kompetencer til gavn for vores kunder og internt i afdelingen.

Læs mere om jobbet her.

4. Seges søger en stærk leder, Aarhus

Har du stærke lederevner og solid erfaring med at drive og udvikle it-infrastruktur og -driftsmiljøer i større virksomheder – og vil du være med til at realisere vores overordnede vision om at være det naturlige omdrejningspunkt for digital værdiskabelse i dansk landbrug og hele fødevareklyngen?

Som Resource Manager for IT Infrastructure & Operations bliver du derfor ikke blot ansvarlig for at drive og udvikle vores it-infrastruktur og drifts- og udviklingsmiljøer, men får også ansvaret for at tænke samspillet mellem it-udvikling og -drift ind i en agil transformationskontekst.

Læs mere her.

5. Edlund søger en personaleleder for udviklergruppe, København

Som personaleleder bliver du personaleansvarlig for ca. 20 dygtige udviklere.

Det er dit ansvar, at dit team er en succes, og at dine medarbejdere efterspørges af projekterne.

Vi arbejder i en matrixorganisation, hvor udviklerne i det daglige er udlånt til projekter hos Edlunds forskellige kunder.

Som personaleleder refererer du til senior manager for udviklergruppen i Professional Services, der i forvejen har to personaleledere med i alt 25 udviklere. Du vil får et tæt samarbejde med de andre personaleledere i området og på tværs at Professional Services.

Lyder det interessant? Så læs mere om jobbet her.

6. Bytelab søger en Custumer Service Manager, Aarhus

Kan du se dig selv i en rolle med driftsansvar for vores softwareløsninger og fokus på kundepleje?

Er du skarp til kommunikation, og har du mod på dialog med vores spændende kunder? Så kan det være dig, vi søger til stillingen som customer service manager.

For at få succes i stillingen som customer service manager skal du have naturligt flair for at yde en service ud over det sædvanlige.

Du vil tage ansvar for fortsat at sikre tilfredse kunder ved at skabe et positivt og problemfrit samarbejde om brugen af vores softwareløsninger.

Det er derfor en forudsætning, at du har stærke samarbejdsevner og forståelse for professionel kommunikation både internt og eksternt.

Find hele annoncen og læs mere her.

7. Milestone Systems are seeking an Engineering Manager, Brøndby (7. Oct.)

We are looking for an Experienced Engineering manager to lead a new team in advanced data management.

You have strong interpersonal, coaching & mentoring skills to enable you drive the team and ensure high engagement and attrition rates.

We also expect you to actively develop your knowledge and skills within the software industry and always strive at being on top of the new industry trends.Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu

Hvis du skynder dig, kan du nå at søge en af disse 10 it-stillinger, der er ledige nu.

Vi har fundet 10 spændende it-job, som du kan søge lige nu
En af disse 10 spændende it-stillinger kan blive det næste skridt i din karriere
Vi har fundet 10 stillinger som du kan søge lige nu
Vi har fundet 10 stillinger, som du kan søge lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu