Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Søgegiganten vil igen forsøge at få fodfæste i tabletmarkedet med den kommende Pixel Slate tablet. Her sigtes højt.

Mange oplysninger er allerede blevet lækket omkring Googles forestående Pixel-præsentation som løber af stablen i midten af denne uge.

Googles kommende kollektion af Pixel 3 smartphones er eksempelvis allerede set til salg i Hong Kong, som Engadget erfarede og denne weekend kunne vise frem i en hands-on produktvideo.

Søgegiganten får dog mere at skyde med ved eventet som er planlagt til 10. oktober. Pixel-telefonerne vil nemlig ledsages af en ny tablet, kaldet Pixel Slate. Det skriver The Verge.

Se også: Ugen i tech: Alt om Googles Android 9 Pie og Pixel 3, ny stjernemobil fra Samsung. Jubel over, og hug til, Microsofts mini-Surface.

Lækkede pressebilleder af enheden viser, at Google designmæssigt vil gå nye veje med tabletten. Her vrages Pixel telefonernes totonede look, mens der i stedet satses på særligt minimalistisk og slankt design med USB-C port.

Sammen med tabletten vil søgegiganten lancere em keyboard-dock med indbygget touchpad og en pen. Dermed virker Google opsat på, at definere Pixel Slate som en enhed som er skabt til mere end bare adspredelse og spil.

Det underbygges af verserende rygter om kraftig mekanik ombord på maskinen: Her vil være op 16GB RAM at finde til at drive en Intel Core i7 processor frem.

Timingen for lanceringen harmonerer med debuten af en stribe konkurrerende enheder. Forrige uge så Microsofts nye Surface-kollektion lyset, deriblandt en ny Surface Pro 6, mens Apples rygtes til at ville have en iPad Pro lancering i de kommende uger.

Hvad Google vil præsentere, vil kunne ses ved selvsyn 9. oktober kl 19.00 dansk tid, hvor Pixel-eventet vil livestreames fra New York, USA.

Læs også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.