Artikel top billede

Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Søgegiganten vil igen forsøge at få fodfæste i tabletmarkedet med den kommende Pixel Slate tablet. Her sigtes højt.

Mange oplysninger er allerede blevet lækket omkring Googles forestående Pixel-præsentation som løber af stablen i midten af denne uge.

Googles kommende kollektion af Pixel 3 smartphones er eksempelvis allerede set til salg i Hong Kong, som Engadget erfarede og denne weekend kunne vise frem i en hands-on produktvideo.

Søgegiganten får dog mere at skyde med ved eventet som er planlagt til 10. oktober. Pixel-telefonerne vil nemlig ledsages af en ny tablet, kaldet Pixel Slate. Det skriver The Verge.

Se også: Ugen i tech: Alt om Googles Android 9 Pie og Pixel 3, ny stjernemobil fra Samsung. Jubel over, og hug til, Microsofts mini-Surface.

Lækkede pressebilleder af enheden viser, at Google designmæssigt vil gå nye veje med tabletten. Her vrages Pixel telefonernes totonede look, mens der i stedet satses på særligt minimalistisk og slankt design med USB-C port.

Sammen med tabletten vil søgegiganten lancere em keyboard-dock med indbygget touchpad og en pen. Dermed virker Google opsat på, at definere Pixel Slate som en enhed som er skabt til mere end bare adspredelse og spil.

Det underbygges af verserende rygter om kraftig mekanik ombord på maskinen: Her vil være op 16GB RAM at finde til at drive en Intel Core i7 processor frem.

Timingen for lanceringen harmonerer med debuten af en stribe konkurrerende enheder. Forrige uge så Microsofts nye Surface-kollektion lyset, deriblandt en ny Surface Pro 6, mens Apples rygtes til at ville have en iPad Pro lancering i de kommende uger.

Hvad Google vil præsentere, vil kunne ses ved selvsyn 9. oktober kl 19.00 dansk tid, hvor Pixel-eventet vil livestreames fra New York, USA.

Læs også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere