Artikel top billede

Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Søgegiganten vil igen forsøge at få fodfæste i tabletmarkedet med den kommende Pixel Slate tablet. Her sigtes højt.

Mange oplysninger er allerede blevet lækket omkring Googles forestående Pixel-præsentation som løber af stablen i midten af denne uge.

Googles kommende kollektion af Pixel 3 smartphones er eksempelvis allerede set til salg i Hong Kong, som Engadget erfarede og denne weekend kunne vise frem i en hands-on produktvideo.

Søgegiganten får dog mere at skyde med ved eventet som er planlagt til 10. oktober. Pixel-telefonerne vil nemlig ledsages af en ny tablet, kaldet Pixel Slate. Det skriver The Verge.

Se også: Ugen i tech: Alt om Googles Android 9 Pie og Pixel 3, ny stjernemobil fra Samsung. Jubel over, og hug til, Microsofts mini-Surface.

Lækkede pressebilleder af enheden viser, at Google designmæssigt vil gå nye veje med tabletten. Her vrages Pixel telefonernes totonede look, mens der i stedet satses på særligt minimalistisk og slankt design med USB-C port.

Sammen med tabletten vil søgegiganten lancere em keyboard-dock med indbygget touchpad og en pen. Dermed virker Google opsat på, at definere Pixel Slate som en enhed som er skabt til mere end bare adspredelse og spil.

Det underbygges af verserende rygter om kraftig mekanik ombord på maskinen: Her vil være op 16GB RAM at finde til at drive en Intel Core i7 processor frem.

Timingen for lanceringen harmonerer med debuten af en stribe konkurrerende enheder. Forrige uge så Microsofts nye Surface-kollektion lyset, deriblandt en ny Surface Pro 6, mens Apples rygtes til at ville have en iPad Pro lancering i de kommende uger.

Hvad Google vil præsentere, vil kunne ses ved selvsyn 9. oktober kl 19.00 dansk tid, hvor Pixel-eventet vil livestreames fra New York, USA.

Læs også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere