Artikel top billede

Sådan kommer Googles tablet-comeback til at se ud

Søgegiganten vil igen forsøge at få fodfæste i tabletmarkedet med den kommende Pixel Slate tablet. Her sigtes højt.

Mange oplysninger er allerede blevet lækket omkring Googles forestående Pixel-præsentation som løber af stablen i midten af denne uge.

Googles kommende kollektion af Pixel 3 smartphones er eksempelvis allerede set til salg i Hong Kong, som Engadget erfarede og denne weekend kunne vise frem i en hands-on produktvideo.

Søgegiganten får dog mere at skyde med ved eventet som er planlagt til 10. oktober. Pixel-telefonerne vil nemlig ledsages af en ny tablet, kaldet Pixel Slate. Det skriver The Verge.

Se også: Ugen i tech: Alt om Googles Android 9 Pie og Pixel 3, ny stjernemobil fra Samsung. Jubel over, og hug til, Microsofts mini-Surface.

Lækkede pressebilleder af enheden viser, at Google designmæssigt vil gå nye veje med tabletten. Her vrages Pixel telefonernes totonede look, mens der i stedet satses på særligt minimalistisk og slankt design med USB-C port.

Sammen med tabletten vil søgegiganten lancere em keyboard-dock med indbygget touchpad og en pen. Dermed virker Google opsat på, at definere Pixel Slate som en enhed som er skabt til mere end bare adspredelse og spil.

Det underbygges af verserende rygter om kraftig mekanik ombord på maskinen: Her vil være op 16GB RAM at finde til at drive en Intel Core i7 processor frem.

Timingen for lanceringen harmonerer med debuten af en stribe konkurrerende enheder. Forrige uge så Microsofts nye Surface-kollektion lyset, deriblandt en ny Surface Pro 6, mens Apples rygtes til at ville have en iPad Pro lancering i de kommende uger.

Hvad Google vil præsentere, vil kunne ses ved selvsyn 9. oktober kl 19.00 dansk tid, hvor Pixel-eventet vil livestreames fra New York, USA.

Læs også: To populære, men aldrende, Apple-produkter bliver omsider opdateret til efteråret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere