Artikel top billede

Huawei lancerer smartur, som kun skal lades op en gang om måneden

Huaweis nye wearable, Huawei Watch GT, byder på hidtil uset driftstid for kategorien.

Har man et smartwatch på sig, skal man ikke begive sig alt for langt væk fra opladeren, his man ikke vil risikere at ryge i strømbekneb.

Mens førende smartwatches fra Apple og Samsung hidtil har talt deres driftstid i dage, er Huaweis nye satsning på området, Huawei Watch GT, klar til måle driftstid i uger.

Her lover selskabet mellem to og fire uger driftstid alt efter brug. Den lange driftstid kan forklares ved, at Huawei i denne ombæring har valgt at skrotte Android Wear styresystemet som var at finde i selskabets tidligere smartwatches.

Huawei Watch GT udkommer i to versioner: Classic edition og Sport Edition med enten et mere nedtonet look eller et mere sportspræget udseende.

Begge er prydet af en ramme i rustfrit stål og et 3,5 cm stort, rundt OLED-display med 454 pixels i bredden.

”Huawei Watch GT er en gamechanger for smartwatch-kategorien. Urets lange batterilevetid er et eksempel på, hvordan vi ved at koble vores indsigt i brugernes behov med ny teknologi og innovation kan skabe et produkt med et funktionelt og stilfuldt design. I sidste ende kan det gøre en forskel i hverdagen for dem, der bruger uret," siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark i en pressemeddelse.

Se også: Dommen over Apple Watch 4: Markedets bedste smartwatch - men priserne svinger mellem det høje og det urimelige

Skabt til sport

Ud over sin lange driftstid, byder Watch GT på både GPS, pulsmåler og en række analyseværktøjer til at optimere ens træningspas.

Med uret om håndleddet kan VO2Max og kalorieforbrug måles, mens der assisteres med skræddersyede træningsforløb, forslåede rekuperationstid og coaching i realtid.

Vejledende udsalgspris på Watch GT bliver 1.899 kroner med en salgsstart omkring slutningen af november.

Læs også: Test: Kinesisk mobilproducent skyder med skarpt med Huawei Mate 20 Pro – her er mere udstyr end i nogen anden smartphone




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere