Artikel top billede

Det er særligt den mere prisvenlige og kulørte iPhone Xr som ikke sælger som den skal.

Apple skruer ned for iPhone-produktionen. Efterårets iPhone sælger ikke som forventet

Apples nye trio af iPhones sælger ikke som forventet. Særligt den mere prisvenlige iPhone Xr skuffer.

Apple er i færd med at nedjustere produktionen af deres tre nye iPhones fra efteråret, iPhone Xs, Xs Max og Xr. Det skriver Cnet.

Efter telefonernes offentliggørelse i september, er de tre modeller ikke blevet taget så godt imod af forbrugerne, som markedsanalytikerne har forventet det.

Med det svigtende salg, sås der nu tvivl om, hvorvidt Apple kan møde forventningerne til det traditionelt stærke fjerde kvartal.

Apples nedjusteringer får følger for selskabets underleverandører, som også møder store udfordringer skriver the Wall Street Journal.

Selskaber som Qorvo, Lumentum Holdings og Japan Display, måtte forrige nedjustere deres kommende indtjening drastisk, lyder det. For de virksomheder udgør Apples ordrer alene mellem en tredjedel og halvdelen af omsætningen.

Det er særligt Apples mere prisvenlige model, iPhone Xr, der synes at have skuffet salgsmæssigt. Tidligere meldinger pegede på, at Apple sløjfede et planlagt boost i produktionen.

Apple har tidligere på måneden meddelt, at selskabet fremover ikke vil oplyse oplysninger om styksalg af iPhones, iPads og Macs fra og med næste kvartalsregnskab. I stedet vil selskabet fokusere på omsætningen og indtjeningen.

Se også: Test: Apples iPhone Xs er den bedste smartphone, der kan købes i dag – men prisen er derefter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere