Artikel top billede

Mads Tofte færdig på ITU - han hyldes i disse timer

”IT-Universitetet i København ville ikke være hvor det er idag uden Mads Tofte! Punktum.”, lyder noget af rosen til den afgående rektor for ITU.

En institution i den danske it-branche træder af i dag, når Mads Tofte mellem klokken 15.00 og 17.00 12. december holder afskedsreception efter næsten 20 års virke som direktør for IT-højskolen og siden som rektor for IT-universitet.

Nu strømmer lykønskningerne ind på det sociale medie Linkedin.

”Kære Mads. Tak fordi du har gjort ITU til det universitet, IT-Branchen havde drømt om, da vi i 1999 var med til at kæmpe for etablering af universitetet”, lyder det fra IT-Branchens direktør, Birgitte Hass, mens der fra tidligere Microsoft direktør og aktiv iværksætter-angel, Jørgen Bardenfleth, lyder en stor tak:

” Stor tak til Mads T. for sin indsats for digitalisering i Danmark!”

Læs også: Mads Tofte stopper som rektor på IT-Universitetet

Fra Deloittes Head of Public Security, Christian Wernberg-Tougaard, lægger på det profesionelt orienterede sociale medie ikke finger I mellem.

”IT-Universitetet i København ville ikke være hvor det er idag uden Mads Tofte! Punktum.”, skriver han.

Mads Tofte har siden 2003 været rektor for IT-universitet, men valgte i foråret 2018 ikke at gensøge sin stilling.

"Det er med stor ærgrelse, at jeg har modtaget beskeden om,
at Mads har valgt ikke at søge stillingen. Mads har gennem sit virke som rektor for IT-Universitetet siden grundlæggelsen i 1999 ydet en enestående indsats for at etablere et universitet, der leverer state-of-the-art undervisning og forskning indenfor it” meddeler universitetets bestyrelsesformand, Maria Rørbye Rønn.

Fra første januar 2019 vil han afløses af 51- årige Martin Zachariasen, der er dekan på Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, hvor han også er professor i datalogi og medlem af universitetets direktion.

Se også: Mads Tofte stopper som rektor på IT-Universitetet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere