Artikel top billede

Mads Tofte færdig på ITU - han hyldes i disse timer

”IT-Universitetet i København ville ikke være hvor det er idag uden Mads Tofte! Punktum.”, lyder noget af rosen til den afgående rektor for ITU.

En institution i den danske it-branche træder af i dag, når Mads Tofte mellem klokken 15.00 og 17.00 12. december holder afskedsreception efter næsten 20 års virke som direktør for IT-højskolen og siden som rektor for IT-universitet.

Nu strømmer lykønskningerne ind på det sociale medie Linkedin.

”Kære Mads. Tak fordi du har gjort ITU til det universitet, IT-Branchen havde drømt om, da vi i 1999 var med til at kæmpe for etablering af universitetet”, lyder det fra IT-Branchens direktør, Birgitte Hass, mens der fra tidligere Microsoft direktør og aktiv iværksætter-angel, Jørgen Bardenfleth, lyder en stor tak:

” Stor tak til Mads T. for sin indsats for digitalisering i Danmark!”

Læs også: Mads Tofte stopper som rektor på IT-Universitetet

Fra Deloittes Head of Public Security, Christian Wernberg-Tougaard, lægger på det profesionelt orienterede sociale medie ikke finger I mellem.

”IT-Universitetet i København ville ikke være hvor det er idag uden Mads Tofte! Punktum.”, skriver han.

Mads Tofte har siden 2003 været rektor for IT-universitet, men valgte i foråret 2018 ikke at gensøge sin stilling.

"Det er med stor ærgrelse, at jeg har modtaget beskeden om,
at Mads har valgt ikke at søge stillingen. Mads har gennem sit virke som rektor for IT-Universitetet siden grundlæggelsen i 1999 ydet en enestående indsats for at etablere et universitet, der leverer state-of-the-art undervisning og forskning indenfor it” meddeler universitetets bestyrelsesformand, Maria Rørbye Rønn.

Fra første januar 2019 vil han afløses af 51- årige Martin Zachariasen, der er dekan på Det Naturvidenskabelige Fakultet på Syddansk Universitet, hvor han også er professor i datalogi og medlem af universitetets direktion.

Se også: Mads Tofte stopper som rektor på IT-Universitetet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere