Artikel top billede

Microsoft nye Surface-kollektion lander i danske butikker: Se pris og tilgængelighed her

Microsoft slipper tre nye Surface-produkter ud på det danske marked: Surface Pro 6, ny Surface Studio 2 og Surface Laptop 2.

Microsoft Danmark skyder det nye år ind med tre produktnyheder til det danske marked: En ny Surface kollektion.

Her får både Surface Laptop, Surface Pro-tabletten og Surface Studio ’All-in-One’ pc’en dansk debut.

De nye enheder vil kunne kendes på et nyt look, hvor Microsoft nu udgiver sin særlige magnesium finish i en sort variant.

Inde i selve maskinerne bydes der på en væsentlig opgradering, med nye quad-core kræfter til Surface Laptop og Surface Pro.

Surface Studio 2 får en lidt mindre tuning. Den kan maksimalt konfigureres med en quad-core processor, men et nyt stærkere grafikkort finder nu vej til maskinen.

Se også: Her er Microsofts store nye Surface-kollektion: Ny lyd, nye farver og nye kræfter

Samtlige priser er indhentet fra Microsoft Danmarks hjemmeside 4. januar 2019.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere


Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere