Artikel top billede

Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig

Jabras Elite 85h headset forener aktiv støjreduktion med et kæmpebatteri, et væld af mikrofoner og intelligent lydbehandling.

Danske Jabra markerer dig ved årets udgave af CES-elektronikmessen i Las Vegas, med lanceringen af deres mest avancerede headset til dato: Elite 85h.

Her byder selskabet på et full-size headset med intelligent, aktiv støjreduktion (ANC) som kan tilpasse sig den eventuelle støjforurening.

Her vælger brugeren blandt en mellem tre tilstande ’Commute’, ’ In Public’ eller ’In Private’, hvorefter headsettet kan drage nytte af tusindvis af dedikerede lydprofiler.

Lyden leveres fra et sæt 40mm full-range drivere, mens otte mikrofoner sikrer talekvaliteten og ANC-funktionerne.

Læs også: Headset-duel i luksusklassen: Få ro på kontoret med B&O H9i eller Bose QuietComfort 35 II

Glimrende driftstid

Ombord på Elite 85h finder brugerne et stort batteri, der sikrer op til 32 timers musikafspilning med ANC-slået til. Som almindeligt trådløst headset kan forbindelse vare i op til 35 timer.

Dertil kommer understøttelse af de tre ledende digitale assistenter: Apples Siri, Googles Assistant samt Amazons Alexa.

Modsat de fleste konkurrende løsninger, virker de digitale assistenter 100 procent håndfrit. I stedet for at aktivere headsetet med en knap, reagerer det på de tre tjenesters vækkekommandoer, såsom ’Hej Siri’ eller ’ Okay Google’.

Jabra Elite 85h udkommer i fire farver (sort, mørkegrå, beige og blå) til en vejledende pris på 2.299 kroner.

Headsettet får dansk salgsdebut i april 2019.

Se også: Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2023

Vi skal finde Årets CIO 2023 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO og løfte arven efter Årets CIO 2022 Ann Fogelgren fra GN og de 16 andre, der løb med prisen før hende.

08. juni 2023 | Læs mere


B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere