Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig

Jabras Elite 85h headset forener aktiv støjreduktion med et kæmpebatteri, et væld af mikrofoner og intelligent lydbehandling.

Danske Jabra markerer dig ved årets udgave af CES-elektronikmessen i Las Vegas, med lanceringen af deres mest avancerede headset til dato: Elite 85h.

Her byder selskabet på et full-size headset med intelligent, aktiv støjreduktion (ANC) som kan tilpasse sig den eventuelle støjforurening.

Her vælger brugeren blandt en mellem tre tilstande ’Commute’, ’ In Public’ eller ’In Private’, hvorefter headsettet kan drage nytte af tusindvis af dedikerede lydprofiler.

Lyden leveres fra et sæt 40mm full-range drivere, mens otte mikrofoner sikrer talekvaliteten og ANC-funktionerne.

Læs også: Headset-duel i luksusklassen: Få ro på kontoret med B&O H9i eller Bose QuietComfort 35 II

Glimrende driftstid
Ombord på Elite 85h finder brugerne et stort batteri, der sikrer op til 32 timers musikafspilning med ANC-slået til. Som almindeligt trådløst headset kan forbindelse vare i op til 35 timer.

Dertil kommer understøttelse af de tre ledende digitale assistenter: Apples Siri, Googles Assistant samt Amazons Alexa.

Modsat de fleste konkurrende løsninger, virker de digitale assistenter 100 procent håndfrit. I stedet for at aktivere headsetet med en knap, reagerer det på de tre tjenesters vækkekommandoer, såsom ’Hej Siri’ eller ’ Okay Google’.

Jabra Elite 85h udkommer i fire farver (sort, mørkegrå, beige og blå) til en vejledende pris på 2.299 kroner.

Headsettet får dansk salgsdebut i april 2019.

Se også: Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
Queue-it har håndteret en milliard brugere den seneste måned: "Det er en rimelig vild stigning - men platformen har på intet tidspunkt vaklet"
Aldrig før har danske Queue-it skulle håndtere så mange brugere i selskabet virtuelle køsystem. Men platformen har ikke vaklet på noget tidspunkt, fortæller medstifter Camilla Ley Valentin. Se hvordan selskabet har klaret den eksplosive tilgang af brugere.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.