Artikel top billede

Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig

Jabras Elite 85h headset forener aktiv støjreduktion med et kæmpebatteri, et væld af mikrofoner og intelligent lydbehandling.

Danske Jabra markerer dig ved årets udgave af CES-elektronikmessen i Las Vegas, med lanceringen af deres mest avancerede headset til dato: Elite 85h.

Her byder selskabet på et full-size headset med intelligent, aktiv støjreduktion (ANC) som kan tilpasse sig den eventuelle støjforurening.

Her vælger brugeren blandt en mellem tre tilstande ’Commute’, ’ In Public’ eller ’In Private’, hvorefter headsettet kan drage nytte af tusindvis af dedikerede lydprofiler.

Lyden leveres fra et sæt 40mm full-range drivere, mens otte mikrofoner sikrer talekvaliteten og ANC-funktionerne.

Læs også: Headset-duel i luksusklassen: Få ro på kontoret med B&O H9i eller Bose QuietComfort 35 II

Glimrende driftstid

Ombord på Elite 85h finder brugerne et stort batteri, der sikrer op til 32 timers musikafspilning med ANC-slået til. Som almindeligt trådløst headset kan forbindelse vare i op til 35 timer.

Dertil kommer understøttelse af de tre ledende digitale assistenter: Apples Siri, Googles Assistant samt Amazons Alexa.

Modsat de fleste konkurrende løsninger, virker de digitale assistenter 100 procent håndfrit. I stedet for at aktivere headsetet med en knap, reagerer det på de tre tjenesters vækkekommandoer, såsom ’Hej Siri’ eller ’ Okay Google’.

Jabra Elite 85h udkommer i fire farver (sort, mørkegrå, beige og blå) til en vejledende pris på 2.299 kroner.

Headsettet får dansk salgsdebut i april 2019.

Se også: Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere