Artikel top billede

Danske Jabra sætter ny standard for støjreducerende hovedtelefoner – driftstiden er i en klasse for sig

Jabras Elite 85h headset forener aktiv støjreduktion med et kæmpebatteri, et væld af mikrofoner og intelligent lydbehandling.

Danske Jabra markerer dig ved årets udgave af CES-elektronikmessen i Las Vegas, med lanceringen af deres mest avancerede headset til dato: Elite 85h.

Her byder selskabet på et full-size headset med intelligent, aktiv støjreduktion (ANC) som kan tilpasse sig den eventuelle støjforurening.

Her vælger brugeren blandt en mellem tre tilstande ’Commute’, ’ In Public’ eller ’In Private’, hvorefter headsettet kan drage nytte af tusindvis af dedikerede lydprofiler.

Lyden leveres fra et sæt 40mm full-range drivere, mens otte mikrofoner sikrer talekvaliteten og ANC-funktionerne.

Læs også: Headset-duel i luksusklassen: Få ro på kontoret med B&O H9i eller Bose QuietComfort 35 II

Glimrende driftstid

Ombord på Elite 85h finder brugerne et stort batteri, der sikrer op til 32 timers musikafspilning med ANC-slået til. Som almindeligt trådløst headset kan forbindelse vare i op til 35 timer.

Dertil kommer understøttelse af de tre ledende digitale assistenter: Apples Siri, Googles Assistant samt Amazons Alexa.

Modsat de fleste konkurrende løsninger, virker de digitale assistenter 100 procent håndfrit. I stedet for at aktivere headsetet med en knap, reagerer det på de tre tjenesters vækkekommandoer, såsom ’Hej Siri’ eller ’ Okay Google’.

Jabra Elite 85h udkommer i fire farver (sort, mørkegrå, beige og blå) til en vejledende pris på 2.299 kroner.

Headsettet får dansk salgsdebut i april 2019.

Se også: Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.