Seneste læk levner ikke meget til fantasien: Her er Samsungs kommende S10 smartphone

Nyeste læk viser det hele frem: Samsungs kommende Galaxy S10 kollektion ser lovende ud

Det er snart ni år siden, at den første Samsung Galaxy S toptelefon blev til – men det er nu blevet tid til nummer 10 i rækken af Galaxy-telefoner.

Et kuld af Galaxy S10 telefoner får deres debut den 20. februar.

Knap en måned før offentliggørelsen, begynder det at pible med læk, om hvad Samsung har i sinde at markere sig med i deres nye stjernetelefoner. Seneste læk fra mediet AllAbout Samsung levner ikke meget til fantasien ved at vise, hvordan Galaxy S10 og en større Galaxy S10 Plus vil se ud. Det skriver the Verge.

På billederne ses det, der formentlig vil blive kaldt et ’Infinity-O’ display – et storlærred på enten 6,1” eller 6,4” i den større plusmodel, som fylder nærmest hele fronten på mobilen.

Den udskældte ’notch’, hakket øverst på displayet som Apples iPhone X var med til at gøre populær, er helt vraget her – i stedet lader Samsung frontkameraet få sig et kighul oppe i øverste højre hjørne.

Ud over skønhedspletten på displayet, vil Samsungs nye stjerner byde på en usynlig feature i form af en fingeraftrykslæser gemt under selve displayet. En feature som de kinesiske mobilproducneter Huawei og OnePlus har bragt til markedet i løbet af 2018.

Bagpå telefonen byder Samsung bogstavelig talt på en stribe kameraer. Her er hele tre kameramoduler og nogle enkelte sensorer samlet sammen på rad og række. Der vil sandsynligvis være både tele-, normal- og ultravidvinkeloptik at finde her – ligesom i efterårets Huawei-topmobil, Mate 20 Pro.

Læs også: Ugen i tech: Samsungs kommende S10-stjernemobil debuterer før tid / Nu vil Google og Amazon med dig på toilet / Fremtidens skærm samler man selv, og det er genialt / Elon Musks nye raket er ren 50’er sci-fi Særlig software og et par overraskelser
Mens Samsung omsider synes at give årets S-kuld et nyt look, er der også nyheder at spore i selve softwaren, som udover at byde på et nyt, langt mere minimalistisk look også bør byde på den nyeste version af Android-styresystemet, Android 9 Pie.

Ydermere synes Samsung at slå et slag for kryptovalutaerne ved at inkludere en digital krypto-tegnebog ombord på mobilen, som kan lagre kryptovalutaer som Ethereum.

Nogle øvrige overraskelser er også på tapetet fra Samsung, som ifølge verserende rygter også vil benytte lanceringseventet 20. februar til at løfte sløret for en 5G-hypermobil med 6,7 tommer display og et seksdobbelt kamera ombord, mens selskabets foldbare smartphone-prototype vil vises yderlige frem.

Se også: Samsung slipper ny topprocessor løs – så meget kraftigere bliver forårets toptelefoner fra selskabet
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.