Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Seneste læk levner ikke meget til fantasien: Her er Samsungs kommende S10 smartphone

Nyeste læk viser det hele frem: Samsungs kommende Galaxy S10 kollektion ser lovende ud

Det er snart ni år siden, at den første Samsung Galaxy S toptelefon blev til – men det er nu blevet tid til nummer 10 i rækken af Galaxy-telefoner.

Et kuld af Galaxy S10 telefoner får deres debut den 20. februar.

Knap en måned før offentliggørelsen, begynder det at pible med læk, om hvad Samsung har i sinde at markere sig med i deres nye stjernetelefoner. Seneste læk fra mediet AllAbout Samsung levner ikke meget til fantasien ved at vise, hvordan Galaxy S10 og en større Galaxy S10 Plus vil se ud. Det skriver the Verge.

På billederne ses det, der formentlig vil blive kaldt et ’Infinity-O’ display – et storlærred på enten 6,1” eller 6,4” i den større plusmodel, som fylder nærmest hele fronten på mobilen.

Den udskældte ’notch’, hakket øverst på displayet som Apples iPhone X var med til at gøre populær, er helt vraget her – i stedet lader Samsung frontkameraet få sig et kighul oppe i øverste højre hjørne.

Ud over skønhedspletten på displayet, vil Samsungs nye stjerner byde på en usynlig feature i form af en fingeraftrykslæser gemt under selve displayet. En feature som de kinesiske mobilproducneter Huawei og OnePlus har bragt til markedet i løbet af 2018.

Bagpå telefonen byder Samsung bogstavelig talt på en stribe kameraer. Her er hele tre kameramoduler og nogle enkelte sensorer samlet sammen på rad og række. Der vil sandsynligvis være både tele-, normal- og ultravidvinkeloptik at finde her – ligesom i efterårets Huawei-topmobil, Mate 20 Pro.

Læs også: Ugen i tech: Samsungs kommende S10-stjernemobil debuterer før tid / Nu vil Google og Amazon med dig på toilet / Fremtidens skærm samler man selv, og det er genialt / Elon Musks nye raket er ren 50’er sci-fi

Særlig software og et par overraskelser

Mens Samsung omsider synes at give årets S-kuld et nyt look, er der også nyheder at spore i selve softwaren, som udover at byde på et nyt, langt mere minimalistisk look også bør byde på den nyeste version af Android-styresystemet, Android 9 Pie.

Ydermere synes Samsung at slå et slag for kryptovalutaerne ved at inkludere en digital krypto-tegnebog ombord på mobilen, som kan lagre kryptovalutaer som Ethereum.

Nogle øvrige overraskelser er også på tapetet fra Samsung, som ifølge verserende rygter også vil benytte lanceringseventet 20. februar til at løfte sløret for en 5G-hypermobil med 6,7 tommer display og et seksdobbelt kamera ombord, mens selskabets foldbare smartphone-prototype vil vises yderlige frem.

Se også: Samsung slipper ny topprocessor løs – så meget kraftigere bliver forårets toptelefoner fra selskabet
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere