Artikel top billede

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Er du .Net-udvikler? Så har vi fundet syv hotte stillinger, som er ledige lige nu.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmeringsressource som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet syv forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Spectra Systems søger udviklere til .NET/C#, Odense (10.marts)

Da vi har gang i en masse spændende projekter, har vi brug for dygtige softwareudviklere med erfaring inden for C#/.Net og Docker/Kubernetes, samt lysten til at arbejde med cloud-programmering.

Du vil primært komme til at arbejde med nyudvikling og fejlrettelser i vores PMS-software, som er baseret på en bred vifte teknologier og på Microsoft Azure-platformen.

Produktet servicerer rigtig mange kunder i deres forretningskritiske processer, og det stiller derfor store krav til kvaliteten af udviklingen.

Læs mere her.

JS World Media søger .NET/webudvikler, Aarhus (11.marts)

Vil du med på rejsen? Vi er et lille team af unge dygtige .Net-udviklere som søger en ny kollega.

Som intern udviklingsafdeling er vi ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer som virksomhedens medar­bejdere bruger hver dag.

Du vil hurtigt opleve at få mere ansvar og forretningsforståel­se end i de fleste andre udviklerjobs.

Det bliver en spændende, hård og lærerig rejse, hvor der skal tages mange vigtige beslutninger.

Derfor har vi brug for dig i teamet.

Hvis du er en dygtig C#-udvikler med grundlæggende forståelse for JavaScript og måske erfaring med JavaScript frameworks som Angular eller React, så kan det være dig, vi skal have med!

Læs mere her.

Ucommerce ApS søger .NET-webudvikler, Aarhus (23.marts)

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at give vores kunder en fantastisk oplevelse med vores softwareplatform Ucommerce.

Er du klar til at rykke med os? Vi udfordrer hinanden i hverdagen, så vi sammen bliver bedre. Vi stiller løbende spørgsmålstegn ved hvordan vi gør tingene, så vi sammen kan tilbyde vores kunder de bedste produkter.

Du kommer således til at udvikle dine kompetencer indenfor C#, .Net, ASP.NET, forskellige CMS’er som Umbraco og Sitecore, SQL Server, RavenDB, SOLID arkitektur og Azure.

Find hele annoncen her.

Orifarm are seeking an RPA and .Net Developer, Odense (30. Marts)

Are you a skilled RPA or Windows application-developer? Comfortable with working in a team to deliver incremental changes to the Business? If this is you, then we might have a job for you in our application development team in IT.

In Orifarm you will have great influence on the solutions for the future, as we strongly believe in using the right tool for the right job. Orifarm is a pharmaceutical company, why various GxP regulations apply, and as a developer at Orifarm you are expected to comply with those regulations and also make the necessary documentation of the software deliverables you make.

Read more about the job here.

Apport Systems søger .Net/C#-systemudviklere, Hornslet (13.marts)

Vil du være med være med til at udvikle løsninger til vores kunders lagerlogistik? Vil du gerne arbejde sammen i et team? Og nyder du at se dine løsninger gøre logistikken nemmere?

Kan du svare ja til ovenstående? Og sidder du som systemudvikler og arbejder med udvikling af logistiksystemer? Så har vi brug for dig.

Du bliver en del af den projektgruppe, som skal implementere Apport WMS.

Projektet ledes af vores projektleder, og der deltager en systemkonsulent, en implementeringskonsulent, og en eller flere systemudviklere.

Interesseret – så læs hele annoncen via dette link.

Continia Software søger full stack Web/.Net-udvikler, Aalborg (15.marts)

Continia Software A/S er inde i en rivende udvikling, og vi søger derfor nu en Full Stack-udvikler til vores afdeling for online løsninger og API’er.

Som person brænder du for at arbejde med nye teknologier og metoder, og du sætter en stor ære i at gøre tingene ordentligt.

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Aalborg, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige NAV/ BC, .Net- og app-udviklere.

Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver samt få stor indflydelse på løsningens udvikling i helhed.

Læs annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Her er 10 dugfriske stillinger som it-arkitekt, der kan søges lige nu

Uanset om du bor i Langeskov, Aalborg eller København, så har vi fundet en række it-arkitekt-stillinger, som du kan søge netop nu.

Her er 10 ledige front-end job, som du kan søge netop nu
Her er 10 ledige stillinger, som du kan søge lige nu, hvis du er en haj til PHP-udvikling
1 Danske virksomheder jagter app-udviklere: Her er 10 stillinger, som du kan søge lige nu
Er du en haj til Java? Så har vi fundet 10 spændende stillinger til dig

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Efter et års forsinkelse: DR skruer markant op for billedkvaliteten på DRTV - vil sende dobbelt så mange billeder som tidligere
Da hele fodbolddanmark mandag så det danske landsholds 4-1 sejr over Rusland skete det i en markant højere kvalitet for manges vedkommende, end de er vant til. DR har nemlig fordoblet kvaliteten på streamingtjenesten DRTV.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Whitepaper: Sådan kobler du kunstig intelligens på forskningen
Målrettet anvendelse af AI og High Performance Computing skyder genvej til indsigt i store mængder rå data og – i sidste ende – gennembrud i forskning og udviklingsarbejde.