Artikel top billede

(Foto: Photo by rawpixel on Unsplash)

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Er du .Net-udvikler? Så har vi fundet syv hotte stillinger, som er ledige lige nu.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmeringsressource som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet syv forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Spectra Systems søger udviklere til .NET/C#, Odense (10.marts)

Da vi har gang i en masse spændende projekter, har vi brug for dygtige softwareudviklere med erfaring inden for C#/.Net og Docker/Kubernetes, samt lysten til at arbejde med cloud-programmering.

Du vil primært komme til at arbejde med nyudvikling og fejlrettelser i vores PMS-software, som er baseret på en bred vifte teknologier og på Microsoft Azure-platformen.

Produktet servicerer rigtig mange kunder i deres forretningskritiske processer, og det stiller derfor store krav til kvaliteten af udviklingen.

Læs mere her.

JS World Media søger .NET/webudvikler, Aarhus (11.marts)

Vil du med på rejsen? Vi er et lille team af unge dygtige .Net-udviklere som søger en ny kollega.

Som intern udviklingsafdeling er vi ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer som virksomhedens medar­bejdere bruger hver dag.

Du vil hurtigt opleve at få mere ansvar og forretningsforståel­se end i de fleste andre udviklerjobs.

Det bliver en spændende, hård og lærerig rejse, hvor der skal tages mange vigtige beslutninger.

Derfor har vi brug for dig i teamet.

Hvis du er en dygtig C#-udvikler med grundlæggende forståelse for JavaScript og måske erfaring med JavaScript frameworks som Angular eller React, så kan det være dig, vi skal have med!

Læs mere her.

Ucommerce ApS søger .NET-webudvikler, Aarhus (23.marts)

Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at give vores kunder en fantastisk oplevelse med vores softwareplatform Ucommerce.

Er du klar til at rykke med os? Vi udfordrer hinanden i hverdagen, så vi sammen bliver bedre. Vi stiller løbende spørgsmålstegn ved hvordan vi gør tingene, så vi sammen kan tilbyde vores kunder de bedste produkter.

Du kommer således til at udvikle dine kompetencer indenfor C#, .Net, ASP.NET, forskellige CMS’er som Umbraco og Sitecore, SQL Server, RavenDB, SOLID arkitektur og Azure.

Find hele annoncen her.

Orifarm are seeking an RPA and .Net Developer, Odense (30. Marts)

Are you a skilled RPA or Windows application-developer? Comfortable with working in a team to deliver incremental changes to the Business? If this is you, then we might have a job for you in our application development team in IT.

In Orifarm you will have great influence on the solutions for the future, as we strongly believe in using the right tool for the right job. Orifarm is a pharmaceutical company, why various GxP regulations apply, and as a developer at Orifarm you are expected to comply with those regulations and also make the necessary documentation of the software deliverables you make.

Read more about the job here.

Apport Systems søger .Net/C#-systemudviklere, Hornslet (13.marts)

Vil du være med være med til at udvikle løsninger til vores kunders lagerlogistik? Vil du gerne arbejde sammen i et team? Og nyder du at se dine løsninger gøre logistikken nemmere?

Kan du svare ja til ovenstående? Og sidder du som systemudvikler og arbejder med udvikling af logistiksystemer? Så har vi brug for dig.

Du bliver en del af den projektgruppe, som skal implementere Apport WMS.

Projektet ledes af vores projektleder, og der deltager en systemkonsulent, en implementeringskonsulent, og en eller flere systemudviklere.

Interesseret – så læs hele annoncen via dette link.

Continia Software søger full stack Web/.Net-udvikler, Aalborg (15.marts)

Continia Software A/S er inde i en rivende udvikling, og vi søger derfor nu en Full Stack-udvikler til vores afdeling for online løsninger og API’er.

Som person brænder du for at arbejde med nye teknologier og metoder, og du sætter en stor ære i at gøre tingene ordentligt.

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Aalborg, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige NAV/ BC, .Net- og app-udviklere.

Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver samt få stor indflydelse på løsningens udvikling i helhed.

Læs annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.Flere artikler om Job & Karriere

Vi har fundet 10 friske it-stillinger, som du kan søge lige nu

Har der været for meget stilstand i den karriere på det seneste? Så læs med her. Vi fundet 10 friske it-stillinger hos spændende danske arbejdspladser, som du kan søge lige nu

Vi har fundet 10 ledige support-stillinger, som du kan søge lige nu
Så mange af de ansatte i den danske it-branche har udenlandsk baggrund
Her er 10 ledige java-stillinger, som du kan søge i din påskeferie
Hjælp med PET med reverse-engineering: Her er 10 spændende it-stillinger, som du kan søge netop nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu