Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Er du .Net-udvikler? Så har vi fundet syv hotte stillinger, som er ledige lige nu.

Et .Net-udvikler-job kan byde på mange spændende faglige udfordringer i både større og mindre omfang.

Det er en altfavnende og værdifuld programmeringsressource som flere og flere virksomheder efterspørger.

Vi har derfor oplistet syv forskellige .Net-udvikler-jobs fra forskellige danske virksomheder, som søger udviklerkræfter lige nu.

Spectra Systems søger udviklere til .NET/C#, Odense (10.marts)
Da vi har gang i en masse spændende projekter, har vi brug for dygtige softwareudviklere med erfaring inden for C#/.Net og Docker/Kubernetes, samt lysten til at arbejde med cloud-programmering.

Du vil primært komme til at arbejde med nyudvikling og fejlrettelser i vores PMS-software, som er baseret på en bred vifte teknologier og på Microsoft Azure-platformen.

Produktet servicerer rigtig mange kunder i deres forretningskritiske processer, og det stiller derfor store krav til kvaliteten af udviklingen.

Læs mere her.

JS World Media søger .NET/webudvikler, Aarhus (11.marts)
Vil du med på rejsen? Vi er et lille team af unge dygtige .Net-udviklere som søger en ny kollega.

Som intern udviklingsafdeling er vi ansvarlige for både design, udvikling og drift af de systemer som virksomhedens medar­bejdere bruger hver dag.

Du vil hurtigt opleve at få mere ansvar og forretningsforståel­se end i de fleste andre udviklerjobs.

Det bliver en spændende, hård og lærerig rejse, hvor der skal tages mange vigtige beslutninger.

Derfor har vi brug for dig i teamet.

Hvis du er en dygtig C#-udvikler med grundlæggende forståelse for JavaScript og måske erfaring med JavaScript frameworks som Angular eller React, så kan det være dig, vi skal have med!

Læs mere her.

Ucommerce ApS søger .NET-webudvikler, Aarhus (23.marts)
Vi søger dig, der ligesom os, brænder for at give vores kunder en fantastisk oplevelse med vores softwareplatform Ucommerce.

Er du klar til at rykke med os? Vi udfordrer hinanden i hverdagen, så vi sammen bliver bedre. Vi stiller løbende spørgsmålstegn ved hvordan vi gør tingene, så vi sammen kan tilbyde vores kunder de bedste produkter.

Du kommer således til at udvikle dine kompetencer indenfor C#, .Net, ASP.NET, forskellige CMS’er som Umbraco og Sitecore, SQL Server, RavenDB, SOLID arkitektur og Azure.

Find hele annoncen her.

Orifarm are seeking an RPA and .Net Developer, Odense (30. Marts)
Are you a skilled RPA or Windows application-developer? Comfortable with working in a team to deliver incremental changes to the Business? If this is you, then we might have a job for you in our application development team in IT.

In Orifarm you will have great influence on the solutions for the future, as we strongly believe in using the right tool for the right job. Orifarm is a pharmaceutical company, why various GxP regulations apply, and as a developer at Orifarm you are expected to comply with those regulations and also make the necessary documentation of the software deliverables you make.

Read more about the job here.

Apport Systems søger .Net/C#-systemudviklere, Hornslet (13.marts)
Vil du være med være med til at udvikle løsninger til vores kunders lagerlogistik? Vil du gerne arbejde sammen i et team? Og nyder du at se dine løsninger gøre logistikken nemmere?

Kan du svare ja til ovenstående? Og sidder du som systemudvikler og arbejder med udvikling af logistiksystemer? Så har vi brug for dig.

Du bliver en del af den projektgruppe, som skal implementere Apport WMS.

Projektet ledes af vores projektleder, og der deltager en systemkonsulent, en implementeringskonsulent, og en eller flere systemudviklere.

Interesseret – så læs hele annoncen via dette link.

Continia Software søger full stack Web/.Net-udvikler, Aalborg (15.marts)
Continia Software A/S er inde i en rivende udvikling, og vi søger derfor nu en Full Stack-udvikler til vores afdeling for online løsninger og API’er.

Som person brænder du for at arbejde med nye teknologier og metoder, og du sætter en stor ære i at gøre tingene ordentligt.

Du vil komme til at arbejde på vores hovedkontor i Aalborg, hvor du vil indgå i et team af meget dygtige NAV/ BC, .Net- og app-udviklere.

Du vil i høj grad være med til at planlægge din egen arbejdsdag og opgaver samt få stor indflydelse på løsningens udvikling i helhed.

Læs annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworlds søstervirksomhed it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere? Så kan du nemt oprette et CV på it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.




Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...

Flere artikler om Job & Karriere

Nye udfordringer? Find dit nye .Net-udvikler-job her. Vi har fundet syv interessante stillinger på it-jobbank, du kan søge nu

Er du .Net-udvikler? Så har vi fundet syv hotte stillinger, som er ledige lige nu.

1 Her er otte spændende projektlederstillinger, der er ledige netop nu
Er du på jagt efter et nyt it-sikkerheds-job? Så har vi fundet fem spændende stillinger, der er ledige netop nu
1 Toke Kruse: Jeg spår, at humankapital i 2019 erstattes af it-kapital
1 Skyd det nye år ind med et nyt job: Her er seks ledige BI-stillinger, som du kan søge i juleferien

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu


Premium
Dansk milliardvirksomhed vil alligevel ikke forlade Danmark efter ændringer af ny overvågningslov: “Tvangselementet eksisterer stadigvæk, men det er fint nok i forhold til rigets sikkerhed”
Den danske milliardvirksomhed Tradeshift åndede lettet op i sidste uge, da man kunne konstatere, at regeringen havde indgået en politisk aftale om en ny lov for Center for Cybersikkerhed. For Tradeshift har tidligere truet med at forlade landet på grund af loven.
Computerworld
Google slipper første version af Android 10 løs: Her er de vigtigste nyheder
Tiende version af styresystemet Android er ude i sin første betaversion: Her er de nye funktioner, som systemsoftwaren vil byde på.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.